Kategórie

Zobrazené produkty

Výrobcovia

Quatro

Testo 175 T1 - Sada dataloggerov teploty

0572 1750

4029547016448

Testo

Vaša cena: 427,00 € bez DPH

512,40 €s DPH

Výrobca: Testo

Chceli by ste vykonávať dlhodobé merania a zaznamenávanie teploty na viacerých miestach merania (napríklad v chladiacich, mraziacich alebo skladovacích priestoroch)? So sadou testo 175 T1 dostanete hneď tri záznamníky teploty a tiež praktické príslušenstvo.

Viac detailov

Testo 175 T1 - Sada dataloggerov teploty

Datalogger teploty testo 175 T1 je Vašim kompetentným partnerom, ak ide o bezpečné meranie teploty vzduchu. Zvlášť ak chcete kontrolovať teplotu vo viacerých priestoroch, ponúka sa nákup našej praktické sady: dostanete tri záznamníky (s príslušenstvom) a môžete - napríklad ako mäsiar alebo pekár - súčasne zaznamenávať teplotu v chladiarni, skladu a predajni.

Najmodernejšia meracia technika, vysoké zabezpečenie dát
V dataloggeri teploty je vstavaný interný senzor NTC. Tento senzor NTC sníma s vysokou presnosťou (± 0.5 ° C) teplotu vzduchu. Pretože merací rozsah interného senzora NTC siaha od -35 ° C do +55 ° C, možno záznamník použiť aj pre dlhodobú kontrolu teploty v chladiarenských alebo mraziacich halách.


Na displeji dataloggera teploty je možné odčítať aktuálne merané hodnoty, nastavené hraničné hodnoty prekročenie hraničných hodnôt, hodnoty min. / max. a zostávajúcu kapacitu batérie. Nemusíte tak záznamník hneď vyčítať na počítači, ak si chcete urobiť krátky prehľad o najdôležitejších nameraných dátach.

Veľká kapacita pamäte dataloggera (až 1 milión nameraných hodnôt) a dlhá prevádzková kapacita jeho batérií (max. 3 roky) umožňujú aj pri kratšom intervale meraní menej časté vyčítania. Datalogger teploty sa dá prevádzkovať so štandardnými batériami (AAA), ktoré si môže užívateľ sám vymeniť.

Záznamník teploty testo 175 T1 zaručuje vysoké zabezpečenie dát a spoľahlivé výsledky merania na základe najmodernejšej techniky merania. Uložené namerané dáta sa nestratia ani pri vybitej batérii, ani pri ich výmene.

Programovanie a vyhodnotenie dataloggera teploty
Súčasťou dodávky tejto sady dataloggerov je už softvér ComSoft Basic na CD. S jeho pomocou môžete záznamníky teploty naprogramovať. Okrem toho softvér umožňuje základné vyhodnotenie Vašich nameraných dát.


V prípade vyšších požiadaviek na softvér Vám môžeme ponúknuť ďalšie dve varianty
  • Software ComSoft Professional – voliteľne na objednanie - ponúka rôzne možnosti detailného vyhodnotenie nameraných teplôt pre presnejšiu analýzu
  • Software ComSoft CFR 21 Part 11 – voliteľne na objednanie - ponúka sa pre použitie v oblasti liečiv s ich špeciálnymi požiadavkami podľa CFR 21 Part 11

Schválené a certifikované pre použitie v potravinárstve

  • Datalogger je schválený skúšobňou ATP u TÜV Süd podľa EN 12830
  • Má certifikát HACCP International a je tým v zhode s HACCP
  • Bezpečná ochrana proti striekajúcej vode podľa krytia IP 65: záznamník teploty môže zostať na mieste merania aj počas vykonávaného čistenia

Výhoda sady
S touto sadou ste dobre vybavení pre profesionálnu kontrolu teploty: obdržíte tri dataloggery teploty testo 175 T1, takže môžete zaznamenávať teplotu vo viacerých priestoroch alebo na viacerých miestach. Je to praktické okrem iného pre menšie potravinárske prevádzky ako sú pekárne alebo mäsiarstvo, kde by bolo treba sledovať teplotu ako v chladiacom, skladovacom priestore a takisto aj v predajni.


Súčasťou sady je okrem toho aj USB kábel, ktorý potrebujete pre naprogramovanie záznamníkov. Máte teda v sade všetko, čo je potrebné pre okamžité začatie meranie teploty. Spoločne dodávaný USB kábel navyše umožňuje prenos nameraných dát do Vášho počítača. K tomuto účelu môžete použiť tiež pamäťovú SD kartu, ktorá je tiež súčasťou sady. Ďalej dostanete softvér ComSoft Basic na CD a môžete pomocou neho svoje namerané dáta vyhodnocovať na počítači. (Keďže dostanete CD, nemusíte si sťahovať softvér na Internete.)

Obsah dodávky:
  • 3 x datalogger teploty testo 175 T1 vrátane nástenných držiakov, zámkov, batérií a výstupných protokolov z výroby
  • 1 x USB kábel pre naprogramovanie a vyčítanie dataloggera teploty
  • 1 x pamäťová SD karta pre ukladanie a prenos nameraných dát do počítača
  • 1 x CD ComSoft Basic pre naprogramovanie a jednoduché vyhodnotenie dát


Technické dáta

NTC

Měřicí rozsah

-35 do +55 °C

Přesnost

±0,5 °C (-35 do +55 °C)

Rozlišení

0,1 °C

Hlavní technická data

Váha

130 g

Rozměry

89 x 53 x 27 mm

Provozní teplota

-35 do +55 °C

Pouzdro

Plastický

Třída ochrany

IP65

Kanály

1 interní

Barva produktu

bílá

Normy

EU-nařízení 2014/30/EU; 2011/65/EU; DIN EN 12830

Rychlost měření

10 s - 24 h

Typ baterie

3 x AAA mikrotužková baterie (AIMn nebo Energizer)

Životnost baterie

3 roky (interval měření 15 min., +25 °C)

Rozhraní

mini USB, slot pro SD kartu

Pamět

1 000 000 měření hodnot

Skladovací teplota

-35 do +55 °C