Kategórie

Zobrazené produkty

Výrobcovia

Quatro

Testo 190-T4 - Teplotný CFR záznamník s dvoma dlhými ohybnými sondami

0572 1904

4029547022098

Testo

Vaša cena: 4 712,00 € bez DPH

5 654,40 €s DPH

Výrobca: Testo

Teplotný CFR záznamník testo 190-T4 pre sterilizačné a lyofilizačné procesy, navrhnutý pre farmaceutický priemysel, má dve dlhé, ohybné sondy, ktoré umožňujú meranie v rohoch. Je obzvlášť vhodný na monitorovanie teploty v autoklávoch, nádobách, kvapalinách alebo na povrchu, napríklad na doskách v lyofilizačných systémoch.

Viac detailov

Testo 190-T4 - Teplotný CFR záznamník s dvoma dlhými ohybnými sondami

Kvalifikácia a validácia sterilizačných a lyofilizačných procesov podlieha vysokým požiadavkám a je kľúčovým prvkom zaisťovania kvality vo farmaceutickom priemysle.

Náš spoľahlivý a robustný teplotný CFR záznamník Vás podporuje v efektívnom spĺňaní týchto požiadaviek.
 
 

Teplotný CFR záznamník testo 190-T4 ponúka

  • Vysokú presnosť: presný CFR záznamník s dvoma dlhými, ohybnými teplotnými sondami (dĺžka 775 mm, Ø 1,5 mm), s pamäťou 30 000 záznamov na kanál
  • Dve dlhé, ohybné sondy: ideálne na sterilizačné aplikácie a na meranie povrchovej teploty v lyofilizačných systémoch a na stanovenie doby aklimatizácie medzi teplotou jadra a vonkajšou teplotou. V kombinácii s držiakom lyofilizačnej sondy (objednávajte samostatne) je možné presne merať povrchovú teplotu lyofilizačných systémov
  • Štíhly dizajn: s priemerom 20 mm sú ideálne na použitie v tesných objektoch alebo v stiesnených podmienkach.
  • Robustný a odolný: vysoko kvalitné materiály a inovatívne konštrukcie robia CFR záznamník obzvlášť robustný a odolný. Vďaka hermeticky uzavretej meracej technike v samostatnom puzdre z nerezovej ocele zapôsobí CFR záznamník svojou spoľahlivosťou a maximálnou robustnostnosťou.
  • Výmena batérie behom niekoľkých sekúnd: praktický závit umožňuje batériu priskrutkovať do CFR záznamník a intuitívne a bezpečne meniť bez použitia nástrojov
  • Spoľahlivo tesný: CFR záznamník zostáva 100% tesný aj po výmene batérií. Puzdro akumulátora je potiahnuté polyetereterketónom (PEEK) odolným voči vysokým teplotám
  • Flexibilná výška: veľkosť CFR záznamníka sa môže meniť podľa dvoch rôznych typov batérií. Vďaka malej batérii sú rozmery záznamníka mimoriadne kompaktné. Väčšia batéria (súčasť dodávky) je vhodná na meranie pri nízkych teplotách, napríklad v mraziacich systémoch.

Programovanie, odčítanie a analýza záznamníka

Veľmi praktické použitie: multifunkčný kufor (k dostaniu v dvoch rôznych veľkostiach) môže byť okrem použitia na skladovanie tiež použitý na paralelné programovanie a odčítanie až 8 záznamníkov súčasne. Vďaka tomu nepotrebujete žiadnu ďalšiu odčítaciu jednotku a taktiež ušetríte čas.

So špeciálne vyvinutým softvérom testo 190 CFR (objednávajte samostatne) spĺňajúcim 21 CFR Časť 11 môžete programovať a odčítať záznamník, rovnako ako analyzovať namerané dáta na PC. Jasná softvérová štruktúra Vás intuitívne prevedie krok za krokom celým procesom. Počas zadávania poskytuje pomoc v kritických bodoch prostredníctvom varovania. Vďaka tomu môžu softvér bez problémov používať aj neskúsení operátori. Softvér umožňuje aj neskúseným používateľom jednoduché vykonávanie merania.



Rozsah dodávky

1 x testo 190-T4 CFR záznamník, vrátane veľkej batérie, dištančného adaptéra pre testo 190 programovacie a odčítacie jednotky, predĺženie závitu, výstupného protokolu z výroby a návodu na použitie.


Technické dáta

Pt1000

Merací rozsah

-50 do +140 °C

Presnosť

±0,2 °C (-50 až -40 °C)

±0,1 °C (-40 až -140 °C)

Rozlíšenie

0,01 °C

Doba odozvy

t₉₀ = 6 s

Hlavné technické údaje

Rozmery

20 x 72 (ø x height)

Prevádzková teplota

-50 do +140 °C

Puzdro

Stainless steel, PEEK plastic

Trieda ochrany

IP68

Dĺžka trubice sondy

775 mm

Dĺžka špičky trubice sondy

25 mm

Priemer sondy

1,5 mm

Priemer špičky sondy

3 mm

Rýchlosť merania

1 s - 24 h

Kanály

2

Authorizations

CE

Typ batérie

1/2 AA lítium

Životnosť batérie

2,500 operating hours (measuring cycle 10 sec at +121 °C)

Pamäť

30 000 meranej hodnoty / kanál

Skladovacia teplota

-20 do +50 °C