Kategórie

Zobrazené produkty

Výrobcovia

Quatro

Testo 191-T1 - HACCP teplotný záznamník s krátkou pevnou sondou

0572 1911

4029547022104

Testo

Vaša cena: 2 298,00 € bez DPH

2 757,60 €s DPH

Výrobca: Testo

Pomocou teplotného záznamníka testo 191-T1 s medzinárodnou HACCP certifikáciou, môžete účinne monitorovať teplotu počas procesov pasterizácie a sterilizácie. záznamník testo 191-T1 s krátkou, pevnou teplotnou sondou určený na použitie pri výrobe potravín, je obzvlášť malý - vďaka tomu je ideálny na monitorovanie teploty, napr. v konzervách.

Viac detailov

Testo 191-T1 - HACCP teplotný záznamník s krátkou pevnou sondou

Pasterizácia a sterilizácia sú kľúčové procesy vo výrobe potravín na zvýšenie trvanlivosti potravín.
Tieto procesy kladú mimoriadne vysoké nároky na použitú technológiu merania.


Náš spoľahlivý a robustný HACCP záznamník Vás podporuje efektívnym monitorovaním týchto procesov.
 

HACCP teplotný záznamník testo 191-T1 ponúka

  • Vysokú presnosť: presný HACCP záznamník s krátkou pevnou teplotnou sondou (dĺžka 25 mm, Ø 3 mm), pamät na 60 000 meraní
  • Malé a štíhle prevedenie: s priemerom 20 mm sú ideálne na použitie v tesných objektoch alebo stiesnených podmienkach - napr. v konzervách
  • Robustný a odolný: vysoko kvalitné materiály a inovatívne konštrukcie robia HACCP záznamník obzvlášť robustný a odolný. Vďaka hermeticky uzavretej meracej technike v samostatnom puzdre z nerezovej ocele zapôsobí HACCP záznamník svojou spoľahlivosťou a maximálnou robustnosťou.
  • Výmena batérie v priebehu niekoľkých sekúnd: praktický závit umožňuje naskrutkovanie batérie do HACCP záznamníka a intuitívnu a bezpečnú výmenu bez použitia nástrojov
  • Spoľahlivo tesný: HACCP záznamník zostáva 100% tesný aj po výmene batérií. Puzdro batérie je potiahnuté veľmi tepelne odolným polyetereterketónom (PEEK)
  • Flexibilná výška: veľkosť HACCP záznamníka sa môže líšiť podľa dvoch rôznych typov batérií. Vďaka malej batérii sú rozmery záznamníka mimoriadne kompaktné. Väčšia batéria (súčasť dodávky) je vhodná na meranie pri nízkych teplotách, napríklad v mraziacich systémoch.

Programovanie, odčítanie a analýza záznamníka

Veľmi praktické použitie: multifunkčný kufor (k dostaniu v dvoch rôznych veľkostiach) môže byť okrem použitia na skladovanie tiež použitý na paralelné programovanie a odčítanie až 8 záznamníkov súčasne. To znamená, že nepotrebujete žiadnu ďalšiu odčítaciu jednotku a ušetríte tak čas.

So špeciálne vyvinutým profesionálnym softvérom testo 191 (objednávajte zvlášť) môžete na PC programovať a odčítať záznamník a analyzovať namerané dáta. Jasná softvérová štruktúra Vás intuitívne prevedie krok za krokom celým procesom. Pri zadávaní poskytuje v kritických bodoch pomoc prostredníctvom varovania. Softvér tak umožňuje jednoducho vykonávať merania aj neskúseným používateľom.

Rozsah dodávky

1 x testo 191-T1 HACCP záznamník, vrátane veľkej batérie, dištančného adaptéra pre programovaciu a odčítaciu jednotku testo 191, výstupného protokolu z výroby a návodu na použitie.


Technické dáta

Pt1000

Merací rozsah

-50 do +140 °C

Presnosť

±0,2 °C (-50 až -40 °C)

±0,1 °C (-40 až 140 °C)

±0,1 °C

Rozlíšenie

0,01 °C

Doba odozvy

t₉₀ = 7 s


Hlavné technické údaje

Rozmery

20 x 59 mm (ø x výška)

Prevádzková teplota

-50 do +140 °C

Puzdro

nerezová oceľ, PEEK plast

Trieda ochrany

IP68

Dĺžka trubice sondy

25 mm

Priemer sondy

3 mm

Rýchlosť merania

1 s - 24 h

Kanály

1

Oprávnenie

CE

Typ batérie

1/2 AA lítiová

Životnosť batérie

2,500 operating hours (measuring cycle 10 sec at +121 °C)

Pamäť

60 000 meraní hodnôt

Skladovacia teplota

-20 do +50 °C