Kategórie

Zobrazené produkty

Výrobcovia

Quatro

Megger PVM210 - Merač intenzity žiarenia

PVM210

5036175225578

Megger

Vaša cena: 199,00 € bez DPH

238,80 €s DPH

Výrobca: Megger

Merač intenzity slnečného žiarenia určený pre solárne aplikácie.
Rozsah do 1999W/m2. Súčasťou dodávky je kalibračný list.

Viac detailov

Megger PVM210 - Merač intenzity žiarenia

  • Optimálny uhol dopadu a umiestnenie solárnych panelov
  • Meranie solárneho výkonu pre výpočet skratu panelu
  • 33/4-miestny LCD displej s rozsahom 1999 W/m2
  • Použitie jednou rukou
  • Vrecková veľkosť
  • Štandardné upevnenie pre presné umiestnenie


Merač žiarenia PVM210 poskytuje solárnym/fotovoltaickým inžinierom kompaktný prístroj vreckovej veľkosti, ktorý sa ľahko používa.
Obsluha jednou rukou je skutočne možná, pretože solárny detektor a merač sú umiestnené v jednej jednotke, vďaka čomu je ideálny pri použití prístroja na šikmej streche alebo na vrchole rebríka.

Vďaka ľahko čitateľnému displeju a funkcii podržania merania poskytuje merač rýchle a presné údaje o solárnej energii, takže si môžete vybrať počiatočnú optimálnu polohu pre fotovoltaický panel.

Ďalej môže merač poskytnúť dôležité merania pre výpočet skratových prúdov v spojení s vhodným ampérmetrom na overenie udávaného skratového prúdu poskytnutého výrobcom panelu. Okrem meraní W/m² je k dispozícii aj voliteľný rozsah merania BTU (British Thermal Unit). Na predĺženie životnosti batérie má PVM210 tiež funkciu automatického vypnutia a na zadnej strane je univerzálny závit pre kameru, ktorý v prípade potreby umožňuje montáž pre presné odčítanie. Ku každému nástroju je dodávané ochranné puzdro.