Kategórie

Zobrazené produkty

Výrobcovia

Quatro

Testo Saveris 2 - Sada na sledovanie teploty v chladničke Zväčšiť

Testo Saveris 2 - Sada na sledovanie teploty v chladničke

0572 2103

4029547016455

Testo

Vaša cena: 389,00 € bez DPH

466,80 €s DPH

Výrobca: Testo

Keď chladnička vypovie službu, môže rýchlo nastať horúci problém: nedostatočné chladenie môže spôsobiť kvalitatívne nedostatky a stratu hodnoty Vášho tovaru. So monitorovacím systémom rádiových záznamníkov dát testo Saveris 2 takýmto prípadom poškodenia predídete: ponúka automatizované sledovanie teploty v chladničke a rafinovaný systém alarmu pre vážne prípady.

Viac detailov

Testo Saveris 2 - Sada na sledovanie teploty v chladničke

V chladničkách v lekárňach, nemocniciach, laboratóriách, lekárskych praxách a supermarketoch sa skladuje tovar citlivý na teplotu, ktorý má často vysokú hodnotu. Pokiaľ sa tovar výpadkom chladničky stane nepoužiteľným, môžu vzniknúť veľké škody a značné finančné straty. Systém rádiových záznamníkov dát testo Saveris 2 Vám ponúka perfektné riešenie na sledovanie teploty v chladničke.

Automatizované sledovanie teploty v chladničke: bezpečné a ľahké
So systémom rádiových záznamníkov dát testo Saveris 2 prebieha sledovanie teploty automatizovane: nemusíte zapisovať žiadne hodnoty min./max., záznamníky vyčítať alebo roztriedené namerané dáta ukladať. Všetky namerané dáta sa bezdrôtovo prenesú do úložiska Testo-Cloud a tam sú automaticky archivované. Pomocou Vášho počítača, smartfónu alebo tabletu k nim máte kedykoľvek prístup, pre ich kontrolu alebo aby ste mohli kontrolnú inšpekciu predložiť dôkazy.

Výhoda sady: perfektné vybavenie na použitie v chladničke
Pri tejto sade testo Saveris 2 máte tú výhodu, že je sada zostavená tak, aby vyhovovala použitiu v chladničke. Popri rádiovom záznamníku dát (a prístupe k Testo-Cloud) dostanete dve teplotné sondy so špeciálnym plochým káblom, ktorý sa dá výborne prestrčiť tesnením chladničky. (Sonda tak zostane vo vnútri chladničky a rádiový záznamník dát vonku.)

Ďalej sada obsahuje dve fľaštičky na naplnenie glykolom, ktoré slúžia ako teplotný puffer. Hneď ako sa teplotná sonda ponorí do naplnenej liekovky, je teplotná sonda izolovaná glykolom a potlačí jeho odozvu. To má ten zmysel, aby sa pri sledovaní teploty v chladničke zabránilo chybným alarmom. Krátkodobé teplotné špičky (napr. pri otvorení dverí) nemajú váhu. Meraná teplota zodpovedá skutočnej teplote skladovaných materiálov. Na sledovanie teploty v chladničke sa hodí napríklad propylénglykol, na použitie v mrazničke pod -20 °C sa ponúka skôr etylénglykol.
 

Rozsah dodávky
1x testo Saveris 2-T2 rádiový záznamník dát (WLAN), vr. prístupu do Cloud zadarmo (licencia Basic), kábel micro-USB, nástenný držiak so zámkom, batérie (4 x AA AlMn mikrotužkové), skrátený návod na obsluhu a výstupný protokol z výroby, 2x teplotná NTC sonda s plochým káblom, 2x fľaštička pre simuláciu teploty na naplnenie glykolom.


Technické dáta

NTC

Merací rozsah

-50 do +150 °C

Presnosť

±0,5 °C

Rozlíšenie

±0,1 °C

Hlavné technické údaje

Váha

240 g

Rozmery

95 x 75 x 30,5 mm

Prevádzková teplota

-30 až +50 °C

Trieda ochrany

IP65

Normy

EN 12830

Externé pripojenie

External temperature probes

Napájací zdroj

4 x AA AlMn batteries; mains unit optional; for temperatures below -10 °C please use Energizer batteries 0515 0572

Pamäť

10 000

Životnosť batérie

12 mesiacov (typical value, depending on the wireless LAN infrastructure) at +25 °C, 15-minút measuring cycle and standard communication cycle at -30 °C, 15-minute measuring cycle and standard communication cycle with Energizer bat

Skladovacia teplota

-40 až +70 °C