Kategórie

Zobrazené produkty

Výrobcovia

Quatro

Testo Teplotná sonda s hliníkovým puzdrom (NTC) Zväčšiť

Testo Teplotná sonda s hliníkovým puzdrom (NTC)

0628 7503

4029547006777

Testo

Vaša cena: 51,00 € bez DPH

61,20 €s DPH

Výrobca: Testo

Vstavaná sonda s hliníkovým puzdrom, IP 65.

Viac detailov

Testo Teplotná sonda s hliníkovým puzdrom (NTC)

  • Teplotná sonda NTC s káblom 2,4 metrov dlhým, je možné inštalovať na mieste pre dlhodobé meranie
  • Veľmi presné teplotné merania
  • Vodotesné podľa triedy ochrany IP65

Teplotná sonda s hliníkovým puzdrom a plochou špičkou sa hodí na meranie v kvapalinách, pastovitých médiách a tiež na meranie teploty vzduchu. Na základe senzora NTC umožňuje sonda precízne meranie teploty s presnosťou až ±0,2 °C.

Teplotná sonda je vybavená káblom s dĺžkou 2,4 metra. S týmto dlhým káblom sa dá použiť aj na meracích bodoch, ktoré neležia v priamej blízkosti meracieho prístroja/dataloggeru.

Pre dlhodobé merania môžete teplotnú sondu pevne namontovať na mieste merania. Potrebujete k tomu iba objímku alebo šróbenie PG (nie je súčasťou dodávky).

Teplotná sonda je vodotesná podľa triedy krytia IP 65. Sú tým umožnené napríklad merania vo vonkajšom prostredí.

Odozva t99 (čas, do ktorého sonda zobrazí 99 % teplotného skoku) 190 sekúnd pri tejto sonde sa vzťahuje na meranie v pohybujúcej sa vode pri teplote 60 °C. Táto odozva sa predlžuje, keď sa vykonávajú napríklad merania v nehybnej kvapaline, pastovitých médiách alebo vo vzduchu.*

*Pri meraní teploty vzduchu sa odozva nachádza o faktor 40...60 vyššie, než udávaná hodnota, ktorá bola nameraná vo vode. Pokiaľ by ste na meranie teploty vzduchu potrebovali skôr pomalšiu teplotnú sondu, hodí sa táto sonda obzvlášť dobre, pretože krátkodobé teplotné špičky pri meraní teploty nezohľadňujú vôbec alebo len veľmi málo. Ak by ste teda napríklad túto sondu chceli použiť na meranie teploty vzduchu v chladničke, tak by krátke otvorenie dverí nezohľadnilo teplotný výkyv, ktorý vznikne na základe zmiešania teploty vzduchu v miestnosti a teploty vzduchu v chladničke.

Ak potrebujete teplotnú sondu okolitého vzduchu s rýchlou odozvou, potom budete najlepšie vybavení veľmi rýchlou teplotnou sondou s veľkým meracím rozsahom 0602 0493.

Rozsah dodávky
1 x sonda teploty 0628 7503

Technické dáta

NTC

Merací rozsah

-30 až +90 °C

Presnosť

±0,2 °C (0 až +70 °C)

±0,5 °C (Zvyšný rozsah)

Doba odozvy

t₉₀ = 12 s

Hlavné technické údaje

Priemer sondy

6 mm

Dĺžka kábla

2,4 m

Pevný kábel

áno

Trieda ochrany

IP65

Puzdro

Plastický

Dĺžka trubice sondy

40 mm

Farba produktu

čierna; biela; strieborná