Kategórie

Zobrazené produkty

Výrobcovia

Quatro

Testo Veľmi presná vrtuľková sonda (Ø 100 mm) s pripojovacím káblom

0635 9372

4029547018947

Testo

Vaša cena: 926,00 € bez DPH

1 111,20 €s DPH

Výrobca: Testo

Ideálne pre vzduchové výustky v čistých priestoroch: veľmi presnou vrtuľkovou sondou zmeriate (za pomoci vhodného meracieho prístroja) aj tie najnižšie rýchlosti prúdenia a objemové prietoky a taktiež teplotu.

Viac detailov

Testo Veľmi presná vrtuľková sonda (Ø 100 mm) s pripojovacím káblom

  • Intuitívne: jasne štruktúrované menu merania pre objemový prietok, ako aj paralelné meranie rýchlosti prúdenia, objemového prietoku a teploty vzduchu
  • Precízne: sníma veľmi nízke hodnoty prúdenia už od 0,1 m/s – ideálny na meranie laminárneho prúdenia v čistých priestoroch
  • Komfortné: sonda s praktickým tlačidlom na rukoväti na ukladanie jednotlivých nameraných hodnôt, pohodlné meranie na stropných výustkách s voliteľným teleskopom (dĺžka až 1 m)
  • Inteligentná koncepcia kalibrácie

Využite vrtuľkovú sondu spolu s vhodným multifunkčným meracím prístrojom (objednajte prosím zvlášť) na meranie rýchlosti prúdenia, objemového prietoku a teplôt do +70 °C.




Veľmi presná vrtuľková sonda vr. teplotného senzora - vybavenie
Vrtuľkovú sondu prepojíte s meracím prístrojom (objednajte prosím zvlášť) pomocou kábla pevne pripojeného k rukoväti sondy.

Jasne štruktúrované menu merania pre objemový prietok umožňuje intuitívnu obsluhu meracieho prístroja. Vďaka komfortnému zadaniu rozmeru a geometrie prierezu kanála sa presne vypočíta objemový prietok. V meracom prístroji sa zobrazuje časový a bodový priemer, priemerný objemový prietok, aktuálna meraná hodnota a taktiež hodnoty min. / max.

Veľmi praktické: stlačením tlačidla na vrtuľkovej sonde obsluhujete merací prístroj. Napríklad ukladáte jednotlivé namerané hodnoty pre vytvorenie bodového priemeru alebo tiež spúšťate a ukončujete meracie rady pre vytvorenie časového priemeru.
    
Šetriace miesto: viac aplikácií, menej technického vybavenia
Bezhranične všestranná: univerzálne použiteľná rukoväť sa dá prepojiť so širokým portfóliom sond – zvládnete tak viac aplikácií s menším množstvom technického vybavenia a šetríte miesto.

Pre väčší komfort pri Vašom meraní a menej neporiadku s káblami v kufri si objednajte rukoväť Bluetooth®. Vysiela namerané hodnoty do meracieho prístroja až na vzdialenosť 20 metrov. Pokiaľ sa musí vrtuľková sonda v budúcnosti vymeniť, môžete vymeniť hlavicu sondy.

V prípade potreby vybavte vrtuľkovú sondu navyše výsuvným teleskopom s uhlom 90° a pokiaľ je potrebné tak aj predlžovacím nástavcom teleskopu (je potrebné objednať zvlášť; v kombinácii dĺžka 2 metre). Tým je zaistené pohodlné meranie na stropných výustkách.

Inteligentná koncepcia kalibrácie
S digitálnou vrtuľkovou sondou profitujete z veľmi presných výsledkov merania, pretože odpadá neistota merania meracieho prístroja. Na kalibráciu zasielate iba hlavicu sondy – merací prístroj tak zostáva priebežne v prevádzke.

Oblasti použitia veľmi presnej vrtuľkovej sondy
Vzduchové / stropné vyústky: pomocou vrtuľkovej sondy meriate rýchlosť prúdenia a objemový prietok na vzduchovej vyústke. Vďaka nízkej nábehovej rýchlosti 0,1 m/s sa vrtuľková sonda výborne hodí na meranie laminárneho prúdenia v čistých priestoroch.
Pri prechádzaní sondou po priereze mriežky pohybom v tvare slučiek sa hodnoty prúdenia pri plochách nad 100 mm integrujú a priemerujú. Meraním formou slučiek sa docielia presné výsledky merania.

Na meranie na stropných výustkách: výsuvný teleskop (dĺžka 1,0 m) s dobre čitateľnou stupnicou a uhlom 90° sa dá ľahko nasunúť na vrtuľkovú sondu. Správne umiestnenie sondy pod stropom zaisťuje uhol 90 °. Pre vysoké stropy využite navyše predlžovací nadstavec teleskopu a dosiahnete tým celkovú dĺžku 2 metrov (výsuvný teleskop a predlžovací nadstavec teleskopu prosím objednajte zvlášť).

Tanierové ventily, ventilačné mriežky a difúzory: pre komfortné a presné meranie na tanierových ventiloch a ventilačných mriežkach Vám odporúčame použiť vrtuľkovú sondu spolu so sadou lievikov testovent 417 (objednajte prosím zvlášť). Je tak zaručená jednoduchá kontrola privádzaného a odpadového vzduchu – ako napríklad pri riadenej ventilácii obytných priestorov.

Pokiaľ sa ešte použije usmerňovač objemového prietoku (objednajte prosím zvlášť), je pri meraní na difúzoroch dosahovaná prekvapivo vysoká presnosť.

 

Rozsah dodávky

Veľmi presná vrtuľková sonda (Ø 100 mm) vr. teplotného senzora (skladajúci sa z hlavice veľmi presnej vrtuľkovej sondy 100 mm, adaptéra rukoväte a rukoväte s káblom (dĺžka kábla 1,4 m)); držiak meracieho lievika testovent; výstupný protokol z výroby.

NTC

Merací rozsah

-20 do +70 °C

Presnosť

±0,5 °C

Rozlíšenie

0,1 °C

0,01 m/s

Rýchlosť prúdenia

Merací rozsah

0,1 do 15 m/s

Presnosť

±(0,1 m/s + 1,5 % z mv)

Rozlíšenie

Hlavné technické údaje

Skladovacia teplota

-20 do +60 °C

Váha

360 g

Rozmery

375 x 105 x 46 mm

Prevádzková teplota

-5 až +50 °C

Dĺžka kábla

1,4 m

Priemer hlavice sondy

100 mm

Farba produktu

čierna/oranžová