Kategórie

Zobrazené produkty

Výrobcovia

Quatro

Testo Vrtuľková sonda (Ø 16 mm), vr. teplotného senzora, s pripojovacím káblom

0635 9572

4029547018909

Testo

Vaša cena: 896,00 € bez DPH

1 075,20 €s DPH

Výrobca: Testo

Pre meranie vo ventilačnom kanáli: vrtuľkovou sondou zmeriate (za pomocou vhodného meracieho prístroja) rýchlosť prúdenia, objemový prietok a teplotu vzduchu.

Viac detailov

Testo Vrtuľková sonda (Ø 16 mm), vr. teplotného senzora, s pripojovacím káblom

  • Intuitívne: jasne štruktúrované menu merania pre objemový prietok, a tiež paralelné meranie rýchlosti prúdenia, objemového prietoku a teploty vzduchu
  • Precízne: presné výsledky merania od +0,6 do +50 m/s
  • Komfortné: sonda s praktickým tlačidlom na rukoväti pre ukladanie jednotlivých nameraných hodnôt, pohodlné meranie v každom priereze pomocou teleskopu opatreného stupnicou (až 1 m), voliteľne je možné predĺžiť až na 2 m
  • Inteligentná koncepcia kalibrácie  

Využite vrtuľkovú sondu spolu s vhodným multifunkčným meracím prístrojom (objednajte prosím zvlášť) na meranie rýchlosti prúdenia, objemového prietoku a teploty vzduchu. Vrtuľková sonda má merací rozsah od +0,6 … +50 m/sa vyznačuje sa veľmi vysokou presnosťou od 5 m/s.





Vrtuľková sonda vr. teplotného senzoru - vybavenie
Vrtuľkovú sondu prepojíte s meracím prístrojom (objednajte prosím zvlášť) pomocou kábla pevne pripojeného k rukoväti sondy.

Vrtuľková sonda je vybavená teleskopom, ktorý má vo vysunutom stave maximálnu dĺžka 1,0 m. Hĺbku zasunutia sondy je možné dobre odčítať aj pri zlých svetelných pomeroch vďaka kontrastnej stupnici.

Jasne štruktúrované menu merania pre objemový prietok umožňuje intuitívnu obsluhu meracieho prístroja. Vďaka komfortnému zadaniu rozmeru a geometrie prierezu kanála sa presne vypočíta objemový prietok. V meracom prístroji sa zobrazuje časový a bodový priemer, priemerný objemový prietok, aktuálna meraná hodnota a taktiež hodnoty min. / max.
Veľmi praktické: stlačením tlačidla na vrtuľkovej sonde obsluhujete merací prístroj. Napríklad ukladáte jednotlivé namerané hodnoty pre vytvorenie bodového priemeru alebo tiež spúšťate a ukončujete meracie rady pre vytvorenie časového priemeru.

Šetriace miesto: viac aplikácií, menej technického vybavenia
Bezhranične všestranná: univerzálne použiteľná rukoväť sa dá prepojiť so širokým portfóliom sond - zvládnete tak viac aplikácií s menším množstvom technického vybavenia a šetríte miesto.

Pre väčší komfort pri Vašom meraní a menej neporiadku s káblom v kufri si objednajte rukoväť Bluetooth®. Vysiela namerané hodnoty do meracieho prístroja až na vzdialenosť 20 metrov. Pokiaľ sa musí vrtuľková sonda v budúcnosti vymeniť, môžete vymeniť hlavicu sondy.

V prípade potreby vybavte vrtuľkovú sondu navyše predlžovacím nástavcom teleskopu (možnosť objednania zvlášť). Dosiahnete tým celkovú dĺžku 2 metrov a pohodlne tak meriate na veľkých ventilačných zariadeniach.

Inteligentná koncepcia kalibrácie
S digitálnou vrtuľkovou sondou profitujete z veľmi presných výsledkov merania, pretože odpadá neistota merania meracieho prístroja. Na kalibráciu zasielate iba sondu – merací prístroj tak zostáva priebežne v prevádzke.

Oblasti použitia vrtuľkovej sondy

Ventilačné kanály: s vrtuľkovou sondou meriate vo ventilačnom kanáli komfortne rýchlosť prúdenia a teplotu vzduchu aj na ťažko dosiahnuteľných miestach.

Vrtuľkovú sondu s výsuvným teleskopom a dobre čitateľnou stupnicou je možné v prípade potreby úplne jednoducho predĺžiť pomocou predlžovacieho nástavca teleskopu (objednajte prosím zvlášť) až na dĺžku 2 metre. Sú tak umožnené aj merania na veľkých ventilačných zariadeniach.

Tanierové ventily a ventilačné mriežky: pre komfortné a presné merania na tanierových ventiloch a ventilačných mriežkach odporúčame používať vrtuľkovú sondu spoločne s lievikom na meranie objemového prietoku testovent 410 alebo testovent 415 (objednajte prosím zvlášť). Tým je zaručená ľahká kontrola odpadového vzduchu – ako napríklad pri riadenej ventilácii obytných priestorov.

Rozsah dodávky

Vrtuľková sonda (Ø 16 mm) vr. teplotného senzora (skladajúci sa z hlavice vrtuľkovej sondy 16 mm, výsuvného teleskopu s dĺžkou 1 meter, adaptéra rukoväte a rukoväte s káblom (dĺžka kábla 1,4 m)); výstupný protokol z výroby.


Technické dáta

NTC

Merací rozsah

-10 až +70 °C

Presnosť

±1,8 °C

Rozlíšenie

0,1 °C

Rýchlosť prúdenia

Merací rozsah

0,6 do 50 m/s

Presnosť

±(0,2 m/s + 1 % z mv) (0,6 až +40 m/s)

±(0,2 m/s + 2 % z mv) (40,1 do 50 m/s)

Rozlíšenie

0,1 m/s

Hlavné technické údaje

Skladovacia teplota

-20 do +60 °C

Váha

430 g

Rozmery

790 x 50 x 40 mm

Prevádzková teplota

-5 až +50 °C

Dĺžka trubice sondy

230 mm

Dĺžka kábla

1,4 m

Priemer sondy

16 mm

Length telescope

1 000 mm

Probe head diameter

16 mm

Product colour

black/orange