Kategórie

Zobrazené produkty

Výrobcovia

Quatro

C.Scope CXL4 D - Lokátor inžinierskych sietí

CXL4D

C.Scope

Vaša cena: 988,00 € bez DPH

1 185,60 €s DPH

Výrobca: C.Scope
C.Scope CXL4 D - Lokátor inžinierskych sietí so vstavaným záznamom dát
  • Režimy Power, Radio, Generátor a Scan
  • Automatické potlačenie interferencií - žiadne elektromagnetické rušenie nebude ovplyvňovať vašu prácu
  • Dynamický pohybový senzor
  • Automatický denný test lokátora
  • Voliteľný záznam dát
  • LCD s vysokým rozlíšením
  • Automatická kalibrácia
  • Trojročná záruka

Viac detailov

C.Scope CXL4 D - Lokátor inžinierskych sietí

C.Scope CXL4 D je nový ultra moderný a vysoko výkonný lokátor inžinierskych sietí. Celý rad XL bol navrhnutý tak, aby stanovil nový štandard v odbore. Lokátor v sebe spája všetky doposiaľ používané technológie C.Scope, ale prináša celý rad nových. Navyše je lokátor doslova nabitý novými funkciami, ktoré umožňujú operátorovi nájsť viac, rýchlejšie a bez chýb.

Vyrábajú sa tri verzie lokátora CXL4.

CXL4 - káblový lokátor
C.Scope CXL4 je vysokovýkonný digitálny simultánny dvojfrekvenčný (33+131 kHz) nástroj na vyhľadávanie káblov.

CXL4-D - káblový lokátor
C.Scope CXL4-D je vysokovýkonný digitálny simultánny dvojfrekvenčný (33+131 kHz) nástroj na vyhľadávanie káblov so vstavaným záznamom dát.

CXL4-DBG - káblový lokátor
C.Scope CXL4-DBG je vysoko výkonný digitálny simultánny dvojfrekvenčný (33+131 kHz) nástroj na vyhľadávania káblov so vstavaným záznamom dát, pripojením Bluetooth™ a sledovaním GPS.


CXL lokátor je osadený výkonným signálnym procesorom. Pokročilý softvér pomáha prístroju využiť výkon na dokonalú detekciu aj v oblastiach kde to býval problém. (jadrá historických sídiel atď.). Pridanie nového simultánneho využitia frekvencií 33 kHz a 131 kHz pomáha výrazne zlepšiť detekciu v oblasti telekomunikácií ako sú opláštené optické vodiče atď.


Vlastnosti

  • Režim Power - na hľadanie vodičov pod napätím
  • Radio Mode - základný mód pre vyhľadávanie všetkých druhov sietí
  • Generátor Mode - Kombinovaná 33kHz a 131 kHz (kombinované použitie výrazne zlepšuje detekciu sietí)
  • Scan Mode - kombinuje všetky režimy dohromady
  • Automatické potlačenie interferencií - žiadne elektromagnetické rušenie nebude ovplyvňovať vašu prácu
  • Dynamický pohybový senzor
  • Automatický denný test lokátora
  • Voliteľný záznam dát zo všetkých činnosti s lokátorom
  • LCD s vysokým rozlíšením
  • Automatická kalibrácia, žiadne nastavovanie a žiadne pravidelné servisné kontroly
  • Trojročná záruka

ŠTYRI DETEKČNÉ MÓDY

CXL4 D má štyri detekčné režimy, ktoré volíte podľa toho čo a kde chcete vyhľadávať. Každý režim má svoje špecifické použitie a výhody:

Režim POWER: je určený na vyhľadávanie elektrických vodičov pod napätím. Režim pracuje na základe sieťového kmitočtu.
Režim RADIO: detekuje všetky siete pomocou veľmi presnej pasívnej cievky vo vnútri lokátora. Na všetkých kovových inžinierskych sieťach sa indukuje elektromagnetické žiarenie. Vďaka tomu ste schopní všetky takéto siete až do hĺbky 2 metrov veľmi presne zamerať.
Režim GENERATOR: sa používa na detekciu 33kHz a 131 kHz signálu privedeného na vyhľadávanú sieť pomocou generátora SGA4 alebo SGV4. Kombinácia vysokej frekvencie s 33 kHz signálom umožňuje skvele detekovať aj vodiče s veľmi malým priemerom. Režim Generátor sa tiež používa pri práci s C.Scope sondami pri vytyčovaní nekovových potrubí.
Režim ALLSCAN: detekuje všetky frekvencie a všetky typy signálov. Týmto režimom môžete detekovať neobvyklé signály, ktoré sa môžu objaviť v frekvenčných medzerách medzi konvenčnými režimami Power, Radio a Generator a využíva sa predovšetkým pri záverečnej kontrole pred zahájením výkopu.

Ľudská chyba často prispieva k tomu, že sa môže stať, že niektorá inžinierska sieť nebola správne identifikovaná. Nový lokátor CXL4 D sa snaží všetky tieto možnosti, kedy môže obsluha urobiť chybu eliminovať. Na obmedzenie možnosti chyby slúži funkcia Dynamic swing senzor a denný automatický test. Možnosť protokolovania dát môže tiež poskytnúť neoceniteľnú spätnú väzbu do pracovných postupov vašich zamestnancov. Budete môcť ľahko identifikovať ich odborné nedostatky a vyriešiť ich treba následným dodatočným preškolením.

Dynamický pohybový senzor : Pokiaľ sa ukáže, že obsluha s lokátorom pri práci príliš "hojdá", zaznie varovný tón. To vám pomôže pri tom aby ste udržovali stále správnu vyhľadávaciu techniku.

Automatický denný test (ADST) : CXL4 D má komplexné vlastné testovacie obvody. ADST otestuje lokátor každý deň pri jeho prvom zapnutí a to vrátane prijímacích antén. Tento test ide ukladať a operátor s lokátorom má vždy istotu, že jeho prístroj je v úplnom poriadku a v optimálnom stave na použitie.

DÁTA : CXL4 D je k dispozícii s alebo bez možnosti záznamu dát. Verzia ktorá umožňuje zber dát vám bude denne zaznamenávať ako bol lokátor používaný. Zbernica je svojou kapacitou konštruovaná tak, aby zvládla 12 mesačnú prevádzku než budú dáta prepisované. Dáta môžu byť pred prepísaním uložené pomocou pripojenia cez USB. Dátová zásuvka je umiestnená v priestore batérie.

DATA LOG ANALÝZA : C.Scope ponúka zadarmo na stiahnutie program XL2 Edition PC Toolkit ktorý umožňuje manipuláciu s uloženými dátovými protokolmi a ich export do tabuliek a grafov, ktoré ilustrujú všetky aspekty používania.

LCD : CXL4 D má veľký, jasne a ľahko čitateľný podsvietený LCD displej, namontovaný za ochrannú polykarbonátovú šošovku. Na displeji sa zobrazí režim detekcie, špičková úroveň signálu, sila signálu a stav batérie

Odopínací reproduktor : Reproduktor je možné ľahko oddeliť pre použitie v hlučnom pracovnom prostredí stavieb, kde by použitie slúchadiel mohlo ľahko privodiť pracovný úraz. Reproduktor je možné pomocou stáčaného vodiča priložiť až k hlave.

Robustná a odolná konštrukcia : CXL4 D je robustný a pritom veľmi ľahký. Využíva konštrukciu dvoch stien. Lokátor tiež spĺňa krytie IP 65 proti vniknutiu prachu a vody.

KALIBRÁCIA : CXL4 D nevyžaduje pravidelné re-kalibrácie čo znižuje prevádzkové náklady.

SERVIS : C.Scope poskytuje kompletný servis v celej EÚ.

ZÁRUKA : CXL4 D je dodávaný s trojročnou zárukou


Špecifikácia

Továrenské označenie : CXL4D LOCATOR
Označenie jednotlivých variantov:
• CXL4 D Locator s protokolovanie dát - ZXCXL4CAT
• CXL4 Locator s protokolovanie dát a Bluetooth ™ - ZXCXL4CAT - DLB (dátová a Bluetooth ™ verzia)

Rozmery
• 720mm x 280mm x 65mm
Hmotnosť
• 2,6 kg vr. batérie . 2,4 kg bez . batérie
Batérie
• 8 x " AA ( LR6 ) 40 hodín prerušované použitie pri teplote 20 ° C. Kompatibilný s NiMH nabíjacími batériami
Teplotný rozsah
• 20 º C až +50 º C

Prístroj má krytie IP65 a certifikát CE