Kategórie

Zobrazené produkty

Výrobcovia

Quatro

Testo 552 - Digitálny vákuometer s Bluetooth

0560 5522

4029547012563

Testo

Vaša cena: 210,00 € bez DPH

252,00 €s DPH

Výrobca: Testo

Testo 552 je jediný digitálny vákuový merací prístroj na vákuovanie tepelných čerpadiel a chladiacich zariadení. Cez rozhranie Bluetooth® sa testo 552 prepojí s aplikáciou pre chytré sondy testo Smart Probes App na Vašom chytrom telefóne alebo tablete. Toto Vám umožní sledovanie dosiahnutého absolútneho tlaku počas vákuovania úplne pohodlne a na diaľku.

Viac detailov

Testo 552 - Digitálny vákuometer s Bluetooth

Testo 552 je jediný digitálny vákuový merací prístroj na vákuovanie tepelných čerpadiel a chladiacich zariadení, u ktorého sa už nemusí oproti ostatným technológiám senzorov uskutočňovať údržba a aj napriek tomu podáva konštantne veľmi presné namerané hodnoty. Vďaka životnosti batérií až 2400 hodin prevádzky môžete testo 552 používať 100 dní v trvalej prevádzke bez výmeny batérií. Cez rozhranie Bluetooth® sa testo 552 prepojí s aplikáciou pre chytré sondy testo Smart Probes App na Vašom chytrom telefóne alebo tablete. Toto Vám umožní sledovanie dosiahnutého absolútneho tlaku počas vákuovania úplne pohodlne a na diaľku. Svojím robustným spracovaním je vhodný pre každodenné použitie a je chránený proti nečistotám a vode. Poskytuje veľmi presné informácie o stupni odvlhčenia zariadenia a o odstránení cudzorodých látok (mimo iného olejov alebo cudzích plynov).

  • Pomocou prístroja testo 552 vykonáte vákuovanie chladiacich systémov rýchlo, flexibilne a veľmi presne
  • Ak používate testo 552 v spojení s digitálnym prístrojom na servis chladenia testo 570, môžete hodnotynamerané prístrojom testo 552 uložiť, alebo pomocou programu EasyKool (možnosť dokúpiť) zobraziť na notebooku
  • Testo 552 nemeria len tlak, ale aj s ním súvisiacu výparnú teplotu vody. Okrem toho meria teplotu okolia a zobrazuje teplotný rozdiel. Vďaka tomu je možné rýchlo skontrolovať, či sa vlhkosť v systéme odparuje a vysušovanie prebieha správne.
  • Niektorí výrobcovia presne určujú, na aký absolútny tlak musia byť ich klimatizačné systémy vákuované a ako dlho musí byť tento tlak podržaný. Tieto požiadavky môžete s prístrojom testo 552 vďaka nastaviteľnému alarmu jednoducho a bezpečne splniť.


Obsah dodávky:
Vákuometer testo 552 s bezúdržbovým senzorom na efektívne vákuovanie