Kategórie

Zobrazené produkty

Výrobcovia

Quatro

Benning MM 12 - multimeter

44088

4014651440883

BENNING

Vaša cena: 477,63 € bez DPH

573,16 €s DPH

Výrobca: Benning

Odolný, praktický a presný digitálny multimeter TRUE RMS pre všetky náročné merania v priemysle aj v dielni.

Viac detailov

Benning MM 12 - multimeter

Umožňuje sledovanie, ukladanie a zdieľanie nameraných hodnôt v rámci organizácie pre ďalšie vyhodnotenie pomocou bezplatnej aplikácie BENNING MM-CM Link. Sledovať je možné na diaľku súčasne až 5 digitálnych multimetrov. Prenos nameraných hodnôt v reálnom čase cez Bluetooth® 4.0 do smartfónu a tabletu (so systémom iOS alebo systémom Android od verzie 4.3). Možnosť sťahovania dát z dataloggeru LOG ​​a pamäte MEM. Ukladanie nameraných hodnôt vo formáte CSV. Zobrazenie nameraných hodnôt merania pomocou čiarového grafu a vo forme tabuľky.

Bezplatný softvér umožňuje prenos nameraných hodnôt v reálnom čase do počítača alebo notebooku cez sériový dátový kábel s rozhraním USB. Rýchlosť snímania (interval merania) je možné nastaviť od 1 s do 10 min. Zobrazenie nameraných hodnôt merania pomocou čiarového grafu a vo forme tabuľky s výpočtom maximálnej, minimálnej a priemernej hodnoty. Ukladanie až 100 000 nameraných hodnôt vo formáte pre MS EXCEL®, sťahovanie dát z dataloggeru LOG ​​a pamäte MEM.

Meranie skutočnej efektívnej hodnoty (True RMS) umožňuje presnú diagnostiku u elektrických zariadení. Najvyššia meracia kategória CAT IV 600 V zaisťuje maximálnu ochranu proti prepätiu. Funkcie merania spĺňajú rozmanité požiadavky elektrotechnikov pre prácu v remeselnom a priemyselnom sektore v oblasti servisných prác. Gumené ochranné puzdro chráni multimeter pri použití v náročných podmienkach av priemysle. Vďaka magnetickému pútku je možné multimeter zavesiť. Funkcia AutoV automaticky rozpoznáva jednosmerné a striedavé napätie. Nízka vstupná impedancia potláča tzv. jalové napätie. Test priechodnosti prebieha prostredníctvom hlasitej akustickej signalizácie (bzučiaka). Výbavu tohto viacúčelového multimetra dopĺňa podsvietenie LCD displeja a funkcie HOLD, PEAK, REL a MAX/MIN/AVG. Súčasťou dodávky je aj softvér pre PC, kvalitná ochranná taška,


Systémové požiadavky

  • Aplikácia pre iOS alebo Android od verzie 4.3


Vybavenie

  • CAT IV 600 V, CAT III 1000 V
  • Meranie odporu, frekvencie, kapacity a teploty
  • Funkcia AutoV s nízkou vstupnou impedanciou LoZ
  • Dolný priepust
  • Integrovaný datalogger
  • Ukladanie do pamäte prostredníctvom softvéru pre PC (100 000 hodnôt)
  • Rozhranie: Bluetooth LE 4.0, USB
  • Aplikácia BENNING MM-CM Link pre prenos dát do smartfónu či tabletu (s operačným systémom iOS alebo Android od verzie 4.3)
  • Zobrazenie hodnôt merania pomocou diagramu a tabuľky


Vlastnosti

Meranie skutočnej efektívnej hodnoty TRUE RMS. Funkcia dataloggeru LOG ​​(40 000 nameraných hodnôt, rýchlosť snímania: 1 s - 10 min.). Pamäťová funkcia MEM (1000 nameraných hodnôt, automatické ukladanie A-SAVE a ručné ukladanie SAVE). Bezplatný softvér na prenos nameraných hodnôt v reálnom čase do počítača či notebooku cez sériový dátový kábel s USB konektorom do počítača, rýchlosť snímania (interval merania) nastaviteľná od 1 s do 10 min., znázornenie nameraných hodnôt pomocou čiarového grafu a vo forme tabuľky s výpočtom maximálne/minimálne/priemerné hodnoty, možnosť uloženia viac ako 100 000 hodnôt vo formáte pre MS EXCEL®, sťahovanie dát z dataloggeru LOG ​​a pamäte MEM. Rohranie Bluetooth® Low Energy 4.0 a optické rozhranie cez USB konektor. Bezplatná aplikácia BENNING MM-CM Link (pre systém iOS a systém Android od verzie 4.3) pre online prenos dát, sťahovanie dát z dataloggeru a pamäte a prenos nameraných hodnôt v reálnom čase cez Bluetooth 4.0 do smartfónu alebo tabletu. Ukladanie nameraných hodnôt vo formáte CSV a ich znázornenie pomocou čiarového grafu a vo forme tabuľky. Presná diagnostika u elektrických zariadení. Najvyššia meracia kategória CAT IV 600 V pre maximálnu bezpečnosť. Meranie TRUE RMS napätia a prúdu. Meranie odporu, frekvencie a kapacity. Test priechodnosti pomocou akustickej signalizácie (bzučiak). Test diód. Funkcia AutoV pre automatické rozpoznanie napätia AC/DC. Nízka vstupná impedancia (LoZ) pre potlačenie kapacitne alebo induktívne vyvolaného napätia. Gumové ochranné puzdro na použitie v náročných podmienkach a priemyselné použitie. Možnosť zavesenia vďaka dodávanému magnetickému pútku. Veľký LCD displej s podsvietením. Ukladanie nameranej hodnoty (HOLD) a špičkovej hodnoty (P-HOLD), zobrazenie maximálnej/minimálnej/priemernej hodnoty (MAX/MIN/AVG), meranie hladiny (dB alebo dBm). Funkcia relatívnej hodnoty (REL). Ochrana proti preťaženiu vo všetkých rozsahoch merania.


Rozsah dodávky

  • Softvér pre PC
  • USB kábel
  • Gumový ochranný rám
  • Magnetické pútko
  • Taška
  • Batérie
  • Meracie káble s odnímateľnou ochrannou krytkou CAT III / CAT IV
  • Drôtový teplotný snímač (-60 až +200 °C)

Technické parametre

Min. meraná hodnota V/DC 0.01 mV
Max. meraná hodnota V/DC 1000 V
Min. meraná hodnota V/AC 0.01 mV
Max. meraná hodnota V/AC 1000 V
Min. meraná hodnota A/DC 0.01 mA
Max. meraná hodnota A/DC 10 A
Min. meraná hodnota A/AC 0.01 mA
Max. meraná hodnota A/AC 10 A
Rozsah merania odporu 0,1 Ω - 40 MΩ
Rozsah merania kapacity 0,01 nF - 40 mF
Rozsah merania frekvencie 0,1 Hz - 100 KHz
Rozsah merania teploty -200 až +1200 °C
Vnútorný odpor DC 10 MΩ
Vnútorný odpor AC 10 MΩ
Základná presnosť (±) 0,03%
Typ merania True RMS
Frekvenčný rozsah 40 - 400 Hz KHz
Rozhranie Bluetooth®
USB
Napájanie 4x 1,5 V/DC
Kategória merania CAT IV 600 V
CAT III 1000 V
Displej (digitálny/mechanický) Digitálne
Displej (counts) 40000
Vlastnosti multimetrov Datalogger