Kategórie

Zobrazené produkty

Výrobcovia

Quatro

Testo 350 - Riadiaca jednotka pre systém analýzy spalín

0632 3511

Testo

Vaša cena: 1 064,00 € bez DPH

1 276,80 €s DPH

Výrobca: Testo

Riadiaca jednotka je perefektné doplnenie analyzačného boxu testo 350 (samostatný produkt), pre zjednušenie riadenia merania emisií. Analyzátor spalín testo 350 spĺňa najvyššie nároky v priemyselnom meraní emisií: v praxi, deň čo deň, presvedčí ľahká manipulácia, precízna meracia technika a robustné prevedenie.

Viac detailov

Testo 350 - Riadiaca jednotka pre systém analýzy spalín

Optimálny pre profesionálnu analýzu spalín a priemyselné merania emisií: analyzátor spalín testo 350 spĺňa mnohotvárne meracie a analyzačné zadanie, dlhodobo presvedčí dizajnom vhodným pre priemysel a je vhodný aj pre komplexné snímanie dát.

Analyzátor spalín testo 350 sa skladá z dvoch jednotiek

  • S riadiacou jednotkou testo 350 s prehľadným grafickým displejom ovládate meranie emisií. Obsluha je úplne jednoduchá: v menu sú na výber aplikácie horák, plynová turbína, motory a aplikácie definované užívateľom. Pokyny na displeji Vás navigujú požadovaným meraním a zjednodušujú pracovné kroky až ku spusteniu merania - riadiaca jednotka Vám tak šetrí čas a námahu. S riadiacou jednotkou navyše môžete diaľkovo ovládať analyzačný box aj pri priestorovom oddelení od dymovodu a miesta nastavenia - to sa obzvlášť odporúča pri meraní emisií u veľkých zariadení.
  • Analyzačný box testo 350 potrebujete pre meranie emisií, pretože obsahuje kompletnú senzoriku a elektroniku. Štandardne obsahuje analyzačný box testo 350 senzor O2, avšak pre uvedenie do prevádzky musí byť zapojený minimálne jeden ďalší senzor (možnosť prevádzkovania maximálne so 6 senzormi). Pri pripájaní voliteľných snímačov si môžete vybrať medzi senzormi CO, CO2, NO, NO2, SO2, H2S alebo CxHy.
  • Rozšírenie meracieho rozsahu umožňuje neobmedzené meranie aj pri vysokých koncentráciách plynov. Na ochranu senzoriky sa pri neočakávane vysokých koncentráciách automaticky aktivuje rozšírenie meracieho rozsahu (riedenie). Merací rozsah zvoleného senzora je možné rozšíriť o určitý faktor. Úpravňa plynu (peltier) zaisťuje automatický odvod kondenzátu pri dlhodobých meraniach. Servisný kryt na spodnej strane prístroja umožňuje rýchly prístup ku všetkým dôležitým servisným a opotrebovávaným dielom ako čerpadlo a filter, ktoré si užívateľ môže vyčistiť alebo vymeniť. Testo 350 je navyše vybavené početnými diagnostickými funkciami prístroja. Hlásenia prístroja sú uvádzané v nekódovanom texte a sú tak ľahko zrozumiteľné. Aktuálny stav analyzátora spalín je zobrazovaný stále.
  • Analyzačný box sa dá ovládať kontrolnou jednotkou, avšak môže byť obsluhovaný aj v priamom prepojení s počítačom alebo notebookom (cez USB, Bluetooth® 2.0 alebo CANCase). Po naprogramovaní môže analyzačný box samostatne merať a ukladať výsledky. Okrem toho je možný prenos nameraných dát z analyzačného boxu do riadiacej jednotky.

Priemyslové meranie emisií s analyzátorom spalín testo 350

Analyzátor spalín testo 350 bol vyvinutý špeciálne pre požiadavky praxe v priemyselnom meraní emisií. V záložke Aplikácia sa dozviete viac o:
  • Měření emisí u průmyslových motorů
  • Měření emisí u hořáků
  • Měření emisí u plynových turbín
  • Měření emisí v tepelných procesech

Obsah dodávky:
Riadiaca jednotka testo 350 vrátane  akumulátora, pamäť nameraných dát, rozhranie USB a pripojenie ku zbernici Testo.



Technické dáta

Hlavní technická data

Váha

440 g

Rozměry

88 x 38 x 220 mm

Provozní teplota

-5 do +45 °C

Pouzdro

TPE PC

Třída ochrany

IP40

Barva produktu

černá

Typ baterie

lithium-iontový akumulátor (2600 mAh, 3,7 V)

Životnost baterie

5 hod. (bez rádiového propojení)

Typ displeje

grafický displej

Rozměr displeje

Velikost displeje 240 x 320 mm

Funkce zobrazení

grafický barevný displej

Plná paměť

2 MB (250.000 naměřených hodnot)

Rozhraní

Bluetooth®; IR/IRDA rozhraní; USB 2.0; datová sběrnice; síťové připojení

Skladovací teplota

-20 do +50 °C