Kategórie

Zobrazené produkty

Výrobcovia

Quatro

Testo Veľmi presná vlhkostná - teplotná sonda s pripojovacím káblom

0636 9772

4029547019005

Testo

Vaša cena: 532,00 € bez DPH

638,40 €s DPH

Výrobca: Testo

Na meranie v čistých priestoroch, laboratóriách av kritických procesoch vo farmácii a potravinárstve a tiež v skladovacích, chladiacich a pracovných priestoroch alebo v klimatizačných / ventilačných kanáloch: veľmi presnou vlhkostnou teplotnou sondou zmeriate (za pomoci vhodného meracieho prístroja) relatívnu vlhkosť a teplotu vzduchu.

Viac detailov

Testo Veľmi presná vlhkostná - teplotná sonda s pripojovacím káblom

  • Intuitívne: jasne štruktúrované menu pre dlhodobé meranie a paralelné meranie relatívnej vlhkosti a teploty vzduchu vo vnútorných priestoroch 
  • Precízne: meranie vlhkosti vzduchu s presnosťou ± (0,6 %rv+ 0,7 % z nam.hodn.) v rozsahu medzi 0 a 90 % rv; výpočet teploty mokrého teplomera, rosného bodu a absolútnej vlhkosti 
  • Komfortné: univerzálne použiteľnú rukoväť je možné jednoducho spojiť s ďalšími hlavicami sond 
  • Inteligentná koncepcia kalibrácie
Vlhkostnú – teplotnú sondu využijete spolu s vhodným multifunkčným meracím prístrojom (objednajte prosím zvlášť) na meranie relatívnej vlhkosti vzduchu a teploty vzduchu. Súčasne je vypočítavaná teplota mokrého teplomera, rosný bod a absolútna vlhkosť.



Veľmi presná vlhkostná – teplotná sonda – vybavenie
Osvedčená kvalita od firmy Testo: dajte na spoľahlivé výsledky merania, pretože hlavica sondy je vybavená naším veľmi presným a dlhodobo stabilným vlhkostným senzorom. Meria vlhkosť vzduchu s presnosťou ± (0,6 %rv + 0,7 % z nam.hodn.) v rozsahu medzi 0 a 90 %rv a je sledovateľný podľa medzinárodných štandardov merania vlhkosti, ako napríklad ILAC, PTB a NIST.

Vlhkostnú – teplotnú sondu prepojíte s meracím prístrojom (objednajte prosím zvlášť) pomocou kábla pevne pripojeného k rukoväti sondy.

Veľmi praktické: stlačením tlačidla na vlhkostnej – teplotnej sonde ukladáte jednotlivé namerané hodnoty rovno do meracieho prístroja. Jasne štruktúrované menu pre dlhodobé meranie umožňuje intuitívnu obsluhu meracieho prístroja. Vďaka komfortnému zadaniu doby merania a intervalu merania sú spoľahlivo zaznamenávané priebehy merania. Vďaka týmto priebehom môžete vyhodnocovať zmeny dát.

Šetriace miesto: viac aplikácií, menej technického vybavenia
Bezhranične všestranná: univerzálne použiteľná rukoväť sa dá prepojiť so širokým portfóliom sond – zvládnete tak viac aplikácií s menším množstvom technického vybavenia a šetríte miesto.
Pre väčší komfort pri Vašom meraní a menej neporiadku s káblom v kufri si objednajte rukoväť Bluetooth®. Vysiela namerané hodnoty do meracieho prístroja až na vzdialenosť 20 metrov. Pokiaľ sa musí vlhkostný senzor v budúcnosti vymeniť, môžete vymeniť hlavicu sondy.

Inteligentná koncepcia kalibrácie
S digitálnou sondou profitujete z veľmi presných výsledkov merania, pretože odpadá neistota merania meracieho prístroja. Na kalibráciu zasielate iba sondu – merací prístroj tak zostáva priebežne v prevádzke.

Oblasti použitia veľmi presnej vlhkostnej – teplotnej sondy

Kritické procesy:
vlhkostnú – teplotnú sondu využijete všade tam, kde sú rozhodujúce presné výsledky merania. Napríklad na zabezpečenie procesnej klímy v čistých priestoroch, v priemyselných procesoch na zaručenie stále rovnakej kvality alebo v laboratóriách na kalibráciu klimatizačných boxov podľa DakkS-smernice 5-7.

Ventilačné kanály: vlhkostná – teplotná sonda je zvlášť vhodná na veľmi presné meranie vlhkosti a teploty vzduchu vo ventilačnom kanáli, pretože hlavica sondy má priemer 12 mm. Rosný bod, teplota mokrého teplomera a absolútna vlhkosť sú vo vhodnom meracom prístroji vypočítavané automaticky.

Skladovacie a chladiace priestory: vďaka širokému meraciemu rozsahu 0...100 %rv a -20...+70 °C spoľahlivo zmeriate relatívnu vlhkosť a teplotu vzduchu v skladovacích a chladiacich priestoroch.

Pracovné priestory: ak je vzduch príliš suchý alebo príliš vlhký, pôsobí to na naše zdravie. Využite vlhkostnú – teplotnú sondu na sledovanie relatívnej vlhkosti vzduchu, teploty vzduchu, rosného bodu a teploty mokrého teplomera v pracovných priestoroch. Pre dlhodobé meranie môžete priebehy meraných hodnôt zaznamenávať vo vhodnom meracom prístroji.

Chladiace zariadenia a tepelné čerpadlá: vykurovací/chladiaci výkon sú dôležité parametre pre nastavenie chladiacich zariadení a tepelných čerpadiel. S vlhkostnou – teplotnou sondou (pre toto meranie prosím objednajte dve vlhkostné – teplotné sondy) zmeriate relatívnu vlhkosť vzduchu a teplotu vzduchu. Vykurovací/chladiaci výkon sa vo vhodnom meracom prístroji vypočíta automaticky.


Rozsah dodávky

Veľmi presná vlhkostná – teplotná sonda (skladajúca sa z hlavice veľmi presnej vlhkostnej – teplotnej sondy a rukoväte s pripojovacím káblom (dĺžka kábla 1,4 m)); výstupný protokol z výroby.

Sondu, prosím, nepoužívajte v kondenzujúcej atmosfére. Pre kontinuálne použitie v oblastiach s vysokou vlhkosťou

> 80 %rv pri ≤ 30 °C po > 12 hod.
> 60 %rv pri > 30 °C po > 12 hod.


Technické dáta

NTC

Merací rozsah

-20 do +70 °C

Presnosť

±0,3 °C (+15 až +30 °C)

±0,5 °C (Zostávajúci rozsah)

Rozlíšenie

0,01 °C

Vlhkostný kapacitný senzor

Merací rozsah

0 do 100 %rF

Presnosť

±(0,6 % rF + 0,7 % z mv) (0 až 90 % rF)

±(1,0 % rF + 0,7 % z mv) (90 do 100 % rF)

±0,03 %rF/K (k=1)

dlhodobá stabilita: ±1 %RH / year

Hysteréza: ±0,4 %rF

Rozlíšenie

0,01 %rF

Hlavné technické údaje

Skladovacia teplota

-20 do +60 °C

Váha

160 g

Rozmery

290 x 50 x 40 mm

Prevádzková teplota

-5 až +50 °C

Priemer sondy

12 mm

Dĺžka kábla

1,4 m

Dĺžka trubice sondy

140 mm

Farba produktu

čierna/oranžová