Kategórie

Zobrazené produkty

Výrobcovia

Quatro

Testo Veľmi presná vrtuľková sonda (Ø 100 mm) s Bluetooth®

0635 9371

4029547018930

Testo

Vaša cena: 968,00 € bez DPH

1 161,60 €s DPH

Výrobca: Testo

Ideálne pre vzduchové výustky v čistých priestoroch: veľmi presnou vrtuľovou sondou zmeriate (za pomoci vhodného meracieho prístroja) aj tie najnižšie rýchlosti prúdenia a objemové prietoky a tiež teplotu. Namerané hodnoty sa pomocou Bluetooth prenášajú rovno do Vášho meracieho prístroja - meriate tak veľmi komfortne.

Viac detailov

Testo Veľmi presná vrtuľková sonda (Ø 100 mm) s Bluetooth®

  • Intuitívne: jasne strukturované menu merania pre objemový prietok, ako aj paralelné meranie rýchlosti prúdenia, objemového prietoku a teploty vzduchu
  • Precízne: sníma veľmi nízke hodnoty prúdenia už od 0,1 m/s - ideálny pre meranie laminárneho prúdenia v čistých priestoroch
  • Komfortné: prepojenie Bluetooth medzi meracím prístrojom a sondou, s praktickým tlačidlom na rukoväti pre ukladanie jednotlivých nameraných hodnôt, pohodlné meranie na stropných výustkách s voliteľným teleskopom (dĺžka až 1 m)
  • Inteligentná koncepcia kalibrácie


Využijte vrtuľovú sondu spolu s vhodným multifunkčným meracím prístrojom (objednajte prosím zvlášť) na meranie rýchlosti prúdenia, objemového prietoku a teplot do +70°C.



Veľmi presná vrtuľová sonda s Bluetooth vr. teplotného senzora - vybavenie

Hodnoty namerané vrtuľovou sondou sa prenášajú cez Bluetooth do Vášho meracieho prístroja až na vzdialenosť 20 metrov.
 
Jasne strukturované menu merania pre objemový prietok umožňuje intuitívnu obsluhu meracieho prístroja. Vďaka komfortnému zadaniu rozmeru a geometrie prierezu kanála sa presne vypočíta objemový prietok. V meracom prístroji sa zobrazuje časový a bodový priemer, priemerný objemový prietok, aktuálne meraná hodnota a tiež hodnoty min. / max.
 
Veľmi praktické: stlačením tlačidla na vrtuľovej sonde obsluhujete merací prístroj. Napríklad ukladáte jednotlivé namerané hodnoty pre vytvorenie bodového priemeru alebo tiež spúšťate a ukončujete meracie rady pre vytvorenie časového priemeru.

Bezdrôtové a šetriace miesto: viac aplikácií, menej technického vybavenia
Bezhranične všestranná: univerzálne použiteľná rukoväť sa dá prepojiť so širokým portfóliom sond - zvládnete tak viac aplikácií s menším množstvom technického vybavenia a šetríte miesto.
Rukoväť Bluetooth zaisťuje viac komfortu pri Vašom meraní a menej nepořádku s káblami v kufri.


Alebo si objednávajte pre pripojenie hlavíc sond testo rukoväť s káblom. Tá má výhodu, keď nie je k dispozícii signál Bluetooth. Ak sa musia v budúcnosti vymeniť senzory (prúdenie, teplotné, vlhkostné), môžete vymeniť hlavicu sondy.

V prípade potreby vybavte vrtuľovú sondu navyše výsuvným teleskopom s uhlom 90° a ak je potreba tak aj predlžovacím nástavcom teleskopu (treba objednať zvlášť; v kombinácii dĺžka 2 metre). Tím je zabezpečené pohodlné meranie na stropných výustkách.

Inteligentná koncepcia kalibrácie
S digitálnou vrtuľovou sondou profitujete z veľmi presných výsledkov merania, pretože odpadá nejistota merania meracieho prístroja. Ku kalibrácii zasielate ľan hlavicu sondy - merací prístroj tak zostáva priebežne v prevádzke.

Oblasti použitia veľmi presnej vrtuľkovej sondy s Bluetooth
Vzduchové / stropné vyústky: pomocou vrtuľovej sondy meriate rýchlosť prúdenia a objemový prietok na vzduchovej vyústke.
Vďaka nízkej nábehovej rýchlosti 0,1 m/s sa vrtuľová sonda výborne hodí na meranie laminárneho prúdenia v čistých priestoroch.

 
Pri prechádzaní sondou po priereze mriežky pohybom v tvare smyčiek sa hodnoty prúdenia pri plochách nad 100 mm integrujú a vypočítavajú ako priemerná. Merianím formou slúčiek sa docieli presných výsledkov merania.
 
Pre meranie na stropných výustkách: výsuvný teleskop (dĺžka 1,0 m) s dobre čitateľnou stupnicou a uhlom 90° sa dá ľahko nasunúť na vrtuľovú sondu. Správne umiestnenie sondy pod stropom zaisťuje uhol 90°. Pre vysoké stropy využijte navyše predlžovací nadstavec teleskopu a dosiahnete tím celkovej dĺžky 2 metrov (výsuvný teleskop a predĺžovací nadstavec teleskopu prosím objednávajte zvlášť).
 
Tanierové ventily, ventilačné mriežky a difúzory: pre komfortné a presné meranie na talierových ventiloch a ventilačných mriežkach Vám odporúčame použiť vrtuľovú sondu spolu so sadou lievikov testovent 417 (objednajte prosím zvlášť). Je tak zaručená jednoduchá kontrola privádzaného a odpadového vzduchu – ako napríklad pri riadenej ventilácii obytných priestorov.
Ak sa ešte použije usmerňovač objemového prietoku (objednajte prosím zvlášť), je pri meraní na difúzoroch dosahovaný prekvapivo vysokej presnosti.

Rozsah dodávky
Veľmi presná vrtuľová sonda (Ø 100 mm) s Bluetooth vr.
teplotného senzora (skladajúca sa z hlavice veľmi presnej vrtuľovej sondy 100 mm, adaptéra rukoväte a rukoväte Bluetooth); držiak meracej nálevky testovent; 4x batérie AA a výstupný protokol z výroby.


NTC

Merací rozsah

-20 do +70 °C

Presnosť

±0,5 °C

Rozlíšenie

0,1 °C

0,01 m/s

Rýchlosť prúdenia

Merací rozsah

0,1 do 15 m/s

Presnosť

±(0,1 m/s + 1,5 % z mv)

Rozlíšenie

Hlavné technické údaje

Skladovacia teplota

-20 do +60 °C

Váha

355 g

Rozmery

375 x 105 x 46 mm

Prevádzková teplota

-5 až +50 °C

Priemer hlavice sondy

100 mm

Farba produktu

čierna/oranžová

Typ batérie

4 x AA ceruzková batéria

Životnosť batérie

60 h

Prenosť dát

Bluetooth®

Dosah rádia

20 m