Kategórie

Zobrazené produkty

Výrobcovia

Quatro

Testo Sonda pre meranie na laboratórnych digestoroch

0635 1052

4029547019135

Testo

Vaša cena: 794,00 € bez DPH

952,80 €s DPH

Výrobca: Testo

Pre meranie na laboratórnych digestoroch: so sondou pre laboratórne odťahy zmeriate (za pomoci vhodného meracieho prístroja) rýchlosť prúdenia, objemový prietok a teplotu vzduchu.

Viac detailov

Testo Sonda pre meranie na laboratórnych digestoroch

  • Intuitívne: jasne štruktúrované menu na meranie prúdenia a objemového prietoku pri laboratórnych odťahoch s odkazom na normu EN 14175-3/-4 
  • Precízne: automatická kompenzácia absolútneho tlaku zaisťuje presné výsledky merania 
  • Komfortné: sonda s žhaveným drôtikom s krátkou odozvou 
  • Inteligentná koncepcia kalibrácie
Využite sondu pre laboratórne odťahy (sondu s žhaveným drôtikom) spolu s vhodným multifunkčným meracím prístrojom (objednajte prosím zvlášť) na meranie rýchlosti prúdenia, objemového prietoku a teploty vzduchu. Veľmi dobre sa hodí pre nízke rýchlosti prúdenia do +5 m/s.

Sonda pre laboratórne digestory – vybavenie a oblasti použitia
Kontrola laboratórnych digestorov zohráva významnú úlohu pre bezpečnosť osôb, ktoré pracujú s látkami, ktoré sú nebezpečné pre zdravie. Laboratórny odťah napríklad chráni pred explóziou a pred nebezpečnými plynmi a výparmi.

So sondou pre laboratórne odťahy meriate vstupnú rýchlosť prúdenia a objemový prietok odpadového vzduchu v laboratórnom odťahu podľa normy EN 14175-3/-4. Zaručíte tým svojmu zákazníkovi na mieste správnu inštaláciu a funkčnosť laboratórneho odťahu.

Sondu pre laboratórne digestory prepojíte s meracím prístrojom (objednajte prosím zvlášť) pomocou pevne pripojeného kábla sondy. Jasne štruktúrované menu merania pre objemový prietok zaisťuje intuitívnu obsluhu meracieho prístroja. Vďaka komfortnému zadaniu rozmeru a geometrie prierezu kanála sa presne vypočíta objemový prietok. V meracom prístroji sa zobrazí časový a bodový priemer, priemerný objemový prietok, aktuálna meraná hodnota a tiež hodnoty min./max. Pre zaručenie presných výsledkov merania prebieha cez integrované meranie absolútneho tlaku kompenzácia hustoty vzduchu.

Inteligentná koncepcia kalibrácie
S digitálnou sondou profitujete z veľmi presných výsledkov merania, pretože odpadá neistota merania meracieho prístroja. Na kalibráciu zasielate iba sondu – merací prístroj tak zostáva priebežne v prevádzke.

Rozsah dodávky

Sonda pre laboratórne odťahy s pevne pripojeným káblom (dĺžka 1,4 m), vr. výstupného protokolu z výroby.


Technické dáta

NTC

Merací rozsah

0 až +50 °C

Presnosť

±0,5 °C

Rozlíšenie

0,1 °C

Absolútny tlak

Merací rozsah

+700 do +1100 hPa

Presnosť

±3,0 hPa

Rozlíšenie

0,1 hPa

Žhavený drôtik

Merací rozsah

0 do 5 m/s

Presnosť

±(0,02 m/s + 5 % z mv)

Rozlíšenie

0,01 m/s

Hlavné technické údaje

Skladovacia teplota

-20 do +60 °C

Rozmery

350 x 50 x 40 mm

Prevádzková teplota

0 až +50 °C

Dĺžka kábla

1,4 m

Normy

EN 14175 3/ 4

Váha

230 g