Kategórie

Zobrazené produkty

Výrobcovia

Quatro

Testo Sonda so zažeraveným drôtikom s Bluetooth® - vr. teplotného a vlhkostného senzora

0635 1571

4029547018862

Testo

Vaša cena: 879,00 € bez DPH

1 054,80 €s DPH

Výrobca: Testo

Pre meranie vo ventilačnom kanáli: so sondou so žeravým drôtikom zmeriate (za pomoci vhodného meracieho prístroja) rýchlosť prúdenia, objemový prietok, teplotu a vlhkosť vzduchu. Namerané hodnoty sa cez Bluetooth prenášajú rovno do Vášho meracieho prístroja – meriate tak veľmi komfortne.

Viac detailov

Testo Sonda so zažeraveným drôtikom s Bluetooth® - vr. teplotného a vlhkostného senzora

  • Intuitívne: jasne strukturované menu merania pre objemový prietok a paralelné meranie rýchlosti prúdenia, objemového prietoku, teploty a vlhkosti vzduchu
  • Precízne: presné výsledky merania od 0 do +50 m/sa automatická kompenzácia absolútneho tlaku
  • Komfortné: prepojenie Bluetooth medzi meracím prístrojom a sondou, s praktickým tlačidlom na rukoväti pre ukladanie jednotlivých nameraných hodnôt, pohodlné meranie v každom priereze pomocou teleskopu so stupnicou (až 1 m), voliteľne možnosť predĺženia až na 2 m
  • Inteligentná koncepcia kalibrácie
Využite sondu so žeravým drôtikom spolu s vhodným multifunkčným meracím prístrojom testo (objednajte prosím zvlášť) na meranie rýchlosti prúdenia, objemového prietoku, teploty a vlhkosti vzduchu.



Sonda so žeravým drôtikom s Bluetooth vr. teplotného a vlhkostného senzora - vybavenie
Hodnoty namerané sondou so žeravým drôtikom sa prenášajú cez Bluetooth do Vášho meracieho prístroja až na vzdialenosť 20 metrov.

Sonda s žhaveným drôtikom je vybavená teleskopom, ktorý má vo vysunutom stave maximálnu dĺžku 1 m. Hĺbka zasunutia sa dá vďaka kontrastnej stupnici dobre odčítať aj za nepriaznivých svetelných pomerov.

Jasne štruktúrované menu merania pre objemový prietok umožňuje intuitívnu obsluhu meracieho prístroja. Vďaka komfortnému zadaniu rozmeru a geometrie prierezu kanála sa presne vypočíta objemový prietok. V meracom prístroji sa zobrazuje časový a bodový priemer, priemerný objemový prietok, aktuálne meranie hodnota a rovnako hodnoty min./max.

Veľmi praktické: stlačte tlačidlo na sonde s žhaveným drôtikom a ovládajte merací prístroj. Napríklad môžete ukladať jednotlivé namerané hodnoty pre vytvorenie bodového priemeru alebo pre spustenie alebo zastavenie meracieho radu pre vytvorenie časového priemeru.

Integrovaná ochrana senzora: pokiaľ sondu so žeravým drôtikom nepoužívate, chráni otočná ochranná krytka senzor prúdenia pred mechanickým poškodením.

Bezdrôtová a šetriaca miesto: viac aplikácie, menej technického vybavenia
Bezhranične všestranná: univerzálne použiteľná rukoväť sa dá prepojiť so širokým portfóliom sond – zvládnete tak viac aplikácií s menším množstvom technického vybavenia a šetríte miesto. Rukoväť Bluetooth zaisťuje viac komfortu pri Vašom meraní a menej neporiadku s káblami v kufri.

Alebo si objednajte na pripojenie hlavíc sond testo rukoväť s káblom. Tá má výhodu vtedy, keď nie je k dispozícii signál Bluetooth. Pokiaľ sa musia v budúcnosti vymeniť senzory (prúdenie, teplotné, vlhkostné), môžete vymeniť hlavice sond.

V prípade potreby vybavte sondu s žhaveným drôtikom navyše predlžovacím nástavcom teleskopu (je potrebné objednať zvlášť). Dosiahnete tým celkovú dĺžku 2 metrov a pohodlne meriate aj veľké ventilačné zariadenia.

Inteligentná koncepcia kalibrácie
S digitálnou sondou profitujete z veľmi presných výsledkov merania, pretože odpadá neistota merania meracieho prístroja. Na kalibráciu zasielate iba hlavicu sondy – merací prístroj tak zostáva priebežne v prevádzke.

Oblasti použitia sondy so žeraveným drôtikom s Bluetooth
Ventilačné kanály: so sondou so žeravým drôtikom spoľahlivo meriate rýchlosť prúdenia a teplotu vzduchu vo ventilačných kanáloch.

Keďže merací rozsah dosahuje až +50 m/sa celkovú dĺžku sondy je možné rozšíriť až na 2,0 m (predlžovací nástavec teleskopu prosím objednajte zvlášť), je umožnené tiež meranie na veľkých ventilačných zariadeniach.

Tanierové ventily a ventilačné mriežky: pre komfortné a presné meranie na tanierových ventiloch a ventilačných mriežkach Vám odporúčame použiť sondu so žeraveným drôtikom spoločne so sadou lievikov testovent 410 alebo testovent 415 (objednajte prosím zvlášť). Je tak zaručená jednoduchá kontrola odpadového vzduchu.
 

Rozsah dodávky

Sonda so žeravým drôtikom s Bluetooth vr. teplotného a vlhkostného senzora (skladajúci sa z hlavice so žeraveným drôtikom, adaptéra rukoväte a rukoväte Bluetooth); 4 x batérie AA, teleskop (výsuvný na dĺžku až 1,0 m) a výstupný protokol z výroby.

Technické dáta

NTC

Merací rozsah

-20 do +70 °C

Presnosť

±0,5 °C (0 až +70 °C)

±0,8 °C (-20 až 0 °C)

Rozlíšenie

0,1 °C

Vlhkostný kapacitný senzor

Merací rozsah

5 do 95 %rF

Presnosť

±3 %rF (10 až 35 %rF)

±2 %rF (35 až 65 %rF)

±3 %rF (65 až 90 %rF)

±5 %rF (Zvyšný rozsah)

±0,06 % rF/K (k=1)

dlhodobá stabilita: ±1

Hysteréza: ±1,0 %rF

Rozlíšenie

0,1 %rF

Absolútny tlak

Merací rozsah

+700 do +1100 hPa

Presnosť

±3,0 hPa

Rozlíšenie

0,1 hPa

Žeravený drôtik

Merací rozsah

0 do 50 m/s

Presnosť

±(0,03 m/s + 4 % z mv)

(0 do 20 m/s)

±(0,5 m/s + 5 % z mv)

(20,01 do 30 m/s)

Rozlíšenie

0,01 m/s

Hlavné technické údaje

Skladovacia teplota

-20 do +60 °C

Váha

400 g

Rozmery

780 x 50 x 40 mm

Prevádzková teplota

-5 až +50 °C

Dĺžka teleskopu

1 000 mm

Priemer hlavice sondy

9 mm

Priemer teleskopu

16 mm

Farba produktu

čierna/oranžová

Dĺžka trubice sondy

230 mm

Priemer sondy

9 mm

Typ batérie

4 x AA ceruzková batéria

Životnosť batérie

21.5 h

Prenosť dát

Bluetooth®

Dosah rádia

20 m