Kategórie

Zobrazené produkty

Výrobcovia

Quatro

Testo 6744 - prevodník rosného bodu

0555 6744

4029547015496

Testo

Vaša cena: 1 503,00 € bez DPH

1 803,60 €s DPH

Výrobca: Testo

  • Prevodník rosného bodu s meracím rozsahom -45 °Ctd … + 30 °Ctd a závitom NTP½ a displejom
  • Vlhkostný senzor testo na báze polyméru s vysokou presnosťou a dlhodobou stabilitou
  • Ľubovoľne škálovateľný analógový výstup (4 … 20 mA) a voliteľný konektor pre alarm s 2 integrovanými spínacími výstupmi

Viac detailov

Testo 6744 - prevodník rosného bodu

Ak sa používa v priemysle stlačený vzduch, vzduch alebo plyny, je bezpodmienečne nutné dávať pozor na vlhkosť. Príliš vysoká vlhkosť totiž môže byť príčinou závad – v tom najhoršom prípade dokonca pri kvalite konečného výrobku. Na sledovanie zvyškovej vlhkosti vo Vašich zariadeniach sa ponúka prevodník rosného bodu testo 6744 (napr. u membránových a adsorpčných sušičiek). Nechajte si pritom pomôcť meracou a regulačnou technikou, aby ste zabránili škodám a aby ste znížili náklady.

Vo všetkých oblastiach priemyslu sa pracuje so stlačeným vzduchom, vzduchom a plynmi. Vlhkosť je tu obvykle na závadu, pretože môže pôsobiť škodlivo, dokonca aj na kvalitu konečného výrobku. Použitie meracej a regulačnej techniky vhodné, ak chcete kontrolovať vlhkosť v sieti a chcete zabrániť škodám.

Špeciálne na meranie zvyškovej vlhkosti v stlačenom vzduchu alebo suchom vzduchu odporúčame náš prevodník rosného bodu testo 6744. Vďaka svojmu vlhkostnému senzoru na báze polyméru ponúka vysokú presnosť a dlhodobú stabilitu.


Prevodník rosného bodu testo 6744 sa vyznačuje týmito technickými charakteristikami
  • Vysoká presnosť: vďaka senzoru testo na báze polyméru meria prevodník rosného bodu testo 6744 vlhkosť s vysokou presnosťou – až ±1 K pri 0 °Ctd (+32 °Ftd)
  • Škálovateľný analógový výstup: prevodník rosného bodu mení namerané hodnoty na elektrický jednotkový signál, pričom je analógový výstup ľubovoľne škálovateľný (4 … 20 mA)
  • Konektor alarmu s 2 integrovanými spínacími výstupmi (voliteľne): využite konektor spínacieho kontaktu pre kontrolu MAX
  • Praktický formát: prevodník rosného bodu testo 6744 si používateľa získa svojou kompaktnou a užívateľskou príjemnou konštrukciou. Napr. otočné puzdro je možné otočiť až o 350 ° a umožňuje optimálne nasmerovanie displeja
  • Displej s menu obsluhy: komfortná obsluha a priame odčítanie nameraných hodnôt na mieste merania

Prevodník rosného bodu je užitočným nástrojom pri eliminácii závad (napr. pri vymrazovacích alebo membránových sušičkách). Je tak umožnená úspora nákladov, pretože odstraňovanie závad (predovšetkým pri narušenej kvalite konečných výrobkov) môže prísť veľmi draho. Pri adsorpčných sušičkách sa dajú znížiť náklady na nepretržitú prevádzku: presné spínanie komory riadenej vlhkosťou nastaví presnú potrebu regeneračného vzduchu – a nie podľa vopred načasovaných intervalov, ktoré sú často zdrojom nepotrebnej nadmernej spotreby regeneračného vzduchu.

Rozsah dodávky
Prevodník rosného bodu testo 6744 do -45 °Ctd s vlhkostným senzorom na báze polyméru, s displejom, s procesným závitovým pripojením NTP½, analógovým výstupom 4 … 20 mA a voliteľným konektorom pre alarm s 2 spínacími výstupmi.