Kategórie

Zobrazené produkty

Výrobcovia

Quatro

Testo 470 - Optický a mechanický otáčkomer - Sada

0563 0470

4029547006302

Testo

Vaša cena: 335,00 € bez DPH

402,00 €s DPH

Výrobca: Testo

Jeden otáčkomer, viac meraní: testo 470 zvládne nielen meranie počtu otáčok na motoroch, hriadeľoch, ventilátoroch atď. S ručným prístrojom môžete taktiež zisťovať rýchlosti a dĺžky (napr. bežiacich pásov, obežných kolies).

Viac detailov

Testo 470 - Optický a mechanický otáčkomer - Sada

Jeden otáčkomer, viacero meraní. S Testo 470 zvládnete nie len meranie počtu otáčok na motoroch, hriadeľoch, ventilátoroch, atď. S ručným prístrojom môžete zisťovať tiež rýchlosť a dĺžky (napr. bežiacich pásov, obežných kolies a pod.)

  • jednoduchá obsluha jednou rukou
  • meranie počtu otáčok, rýchlosti a dĺžky
  • ukladanie priemernej hodnoty, hodnôt min. a max. a tiež poslednej nameranej hodnoty
  • dodávané vrátane príslušenstva ako reflexné značky, ochranné púzdro a prepravný kufrík


Chcete merať počet otáčok rotujúcich objektov, alebo zistiť dĺžku a rýchlosť bežiacich pásov a obežných kolies? S otáčkomerom Testo 470 máte kompaktný nástroj, ktorý tieto merania umožňuje.

Viac funkcií v jednom otáčkomery
Pri optickom meraní otáčok môžete s tachometrom Testo 470 zisťovať, ako rýchlo sa rotujúci objekt otáča. Týmto spôsobom skontrolujete napr. fungovanie motorov, hriadeľov a ventilátorov, aby ste zavčas odhalili hroziace závady v dôsledku preťaženia.

Pre zmeranie počtu otáčok sa celkom jednoducho nalepí na meraný objekt reflexná značka a viditeľný, červený, svetelný lúč sa nasmeruje na reflexnú značku. Meranie môže začať (pri vzdialenosti až 600 mm medzi otáčkomerom a meraným objektom). Otáčkomer sa pritom dá pohodlne obsluhovať jednou rukou.

Tachometer Testo 470 však neponúka iba funkcie optického otáčkomeru, ale tiež možnosť mechanického otáčkomeru: nasaďte adaptér pre merací hrot a merajte otáčky mechanicky. Nasadením obežného kolieska naviac zmeriate rýchlosti a dĺžky bežiacich pásov a obežných kolies.

Otáčkomer Testo 470 dostanete v prepravnom kufríku, vrátane praktického príslušenstva (reflexné zančky, púzdro SoftCase, atď.).

Dodávka obsahuje: Testo 470, púzdro SoftCase, reflexné značky, adaptér, merací hrot, obežné kolieska 0,1 m a 6", prepravný kufrík, batérie a výstupný protokol z výroby*

*V zmysle paragrafu 505/90 zbierky zákonov o metrológii v platnom znení sa nejedná o kalibračný list.