Kategórie

Zobrazené produkty

Výrobcovia

Quatro

Testo Sonda CO s Bluetooth

0632 1271

4029547019104

Testo

Vaša cena: 444,00 € bez DPH

532,80 €s DPH

Výrobca: Testo

Na detekciu oxidu uhoľnatého vo vnútorných priestoroch: s veľmi presnou sondou CO zmeriate (za pomoci vhodného meracieho prístroja) koncentráciu CO. Namerané hodnoty sa prenášajú cez Bluetooth priamo do Vášho meracieho prístroja – meriate tak veľmi komfortne.

Viac detailov

Testo Sonda CO s Bluetooth

  • Intuitívne: jasne štruktúrované menu pre dlhodobé meranie a meranie koncentrácie CO vo vnútorných priestoroch, napr. v kotolniach     
  • Presná: dlhodobo stabilný elektrochemický senzor
  • Komfortné: spojenie pomocou Bluetooth medzi meracím prístrojom a sondou, s praktickým tlačidlom na rukoväti pre ukladanie jednotlivých nameraných hodnôt CO
  • Inteligentná koncepcia kalibrácie 
Využite sondu CO spolu s vhodným multifunkčným meracím prístrojom testo (objednajte prosím zvlášť) na detekciu oxidu uhoľnatého.





Sonda CO s Bluetooth – vybavenie
Namerané hodnoty sa prenášajú pomocou Bluetooth zo sondy CO do Vášho meracieho prístroja až na vzdialenosť 20 metrov.

Veľmi praktické: stlačením tlačidla na sonde uložíte jednotlivé merané hodnoty rovno v meracom prístroji. Jasne štruktúrované menu pre dlhodobé meranie umožňuje intuitívnu obsluhu meracieho prístroja. Vďaka komfortnému zadaniu doby merania a intervalu merania sa spoľahlivo zaznamenávajú priebehy meraných hodnôt. Pomocou týchto priebehov môžete vyhodnocovať zmeny koncentrácie CO.

Bezdrôtové a šetriace miesto: viac aplikácií, menej technického vybavenia
Bezhranične všestranná: univerzálne použiteľná rukoväť sa dá spojiť so širokou paletou sond - zvládnete tak viac aplikácií s menším množstvom technického vybavenia a šetríte miesto. Rukoväť Bluetooth zaisťuje väčší komfort pri Vašom meraní a menej neporiadku s káblami v kufri.
Alebo si pre pripojenie hlavíc sond testo objednajte rukoväť s káblom. Tá má výhodu vtedy, keď nie je k dispozícii signál Bluetooth. Pokiaľ sa musí v budúcnosti vymeniť senzor CO, môžete vymeniť hlavicu sondy.

Inteligentná koncepcia kalibrácie
S digitálnou sondou CO profitujete z veľmi presných výsledkov merania, pretože odpadá neistota merania meracieho prístroja. Na kalibráciu zasielate iba hlavicu sondy – merací prístroj tak zostáva priebežne v prevádzke.

Oblasti použitia sondy CO
Oxid uhoľnatý (CO) je jedovatý plyn, ktorý je bez farby, bez zápachu a bez chuti. Vzniká okrem iného nedokonalým spaľovaním látok obsahujúcich uhlík) olej, plyn, pevné palivá, atď.). Preto je nevyhnutné vykonávať na miestach, kde dochádza vo vykurovacích zariadeniach k spaľovaniu a tiež v ich okolí, pravidelnú kontrolu zaťaženia oxidom uhoľnatým.  

 

Rozsah dodávky

Sonda CO s Bluetooth (skladajúca sa z hlavice sondy CO a rukoväte Bluetooth); 4 x batérie AA a výstupný protokol z výroby.

Technické dáta

Meranie CO okolia

Merací rozsah

0 do 100 ppm

100,1 do 500 ppm

Presnosť

±3 ppm (0 až 30 ppm)

±5 ppm (30,1 do 100 ppm)

±10 % z mv (100,1 do 500 ppm)

Rozlíšenie

0,1 ppm

Hlavné technické údaje

Skladovacia teplota

(recommended: -10 do +30 °C)

-20 do +50 °C

Váha

160 g

Rozmery

200 x 50 x 40 mm

Prevádzková teplota

-5 až +50 °C

Dĺžka trubice sondy

30 mm

Probe head diameter

30 mm

Product colour

black/orange

Typ batérie

4x akumulátor typu AA

Životnosť batérie

70 h

Prenosť dát

Bluetooth®

Radio range

20 m