Kategórie

Zobrazené produkty

Výrobcovia

Quatro

CMP-1015-PV - digitálny kliešťový multimeter pre fotovoltaické inštalácie

WMGBCMP1015PV

5907624005037

Sonel

Vaša cena: 288,00 € bez DPH

345,60 €s DPH

Dodacia doba: cca 3 týždne 

Výrobca: SONEL
CMP-1015-PV, kliešťový merač pre fotovoltické inštalácie

Meranie: AC /DC prúd do 1000 A, AC napätie do 1000V, DC napätie do 1500 V, AC+DC napätie, LowZ, Odpor, Frekvencia, Kapacita, Strieda, Teplota, Spojitosť, Test diód.

Funkcie:
Auto-rozsah, VFD, High voltage DC (HVDC), INRUSH, NCV, MIN/MAX, Peak HOLD, REL, TRMS, Auto-Off, pamäť Int/Ext, Bluetooth.

Viac detailov

Digitálny kliešťový multimeter pre fotovoltaické inštalácie Sonel CMP-1015-PV

Prístroj je určený na meranie jednosmerného prúdu a napätia vo fotovoltaických inštaláciách. Prístroj je všestranný vďaka mnohým možnostiam merania. Okrem základných meraní má prístroj záznamník s grafmi. Práca na plnom slnku nie je problematická vďaka displeju s vysokým jasom.



Fotovoltika pod prísnou kontrolou
Prístroj je určený na meranie jednosmerného prúdu a napätia vo fotovoltaických inštaláciách s napätím do 1500 V. Merač tiež poskytuje presné merania za frekvenčnými meničmi vďaka funkcii VFD.

Moderné kliešte
Inovatívny tvar klieští znamená ľahší prístup na ťažko dostupných a stiesnených miestach, ako základ pre montáž špeciálnych napäťových adaptérov. Lemovanie klieští je doplnené bezkontaktným snímačom indikátora napätia.

Viditeľnosť za akýchkoľvek podmienok
Práca na plnom slnku nie je náročná vďaka displeju s vysokým jasom. Tma na pracovisku nie je problém vďaka vstavanému svietidlu.

Multifunkčný
Prístroj je všestranný vďaka mnohým možnostiam merania. Okrem základných meraní má prístroj záznamník s grafmi, ako aj špeciálne funkcie, vrátane nábehového prúdu (INRUSH), zložky AC a DC napätia, nízkoimpedančného meranie napätia (Low Z).

Robustný dizajn
S pomocou najnovších technológií bol vytvorený kompaktný prístroj pre prácu v tých najnáročnejších podmienkach. Gumový kryt chráni zariadenie pred náhodným poškodením.

Bezdrôtová komunikácia
Prenášajte namerané údaje cez Bluetooth, v „živom“ režime a z internej pamäte do mobilnej aplikácie Sonel Multimeter. To umožňuje zaznamenať a uložiť výsledky a zahrnúť ďalší popis alebo fotografie. Údaje o meraní môžete cez túto aplikáciu zdieľať aj ako prílohu e-mailu.

Presnejšie technické parametre nájdete v technickom prospekte v záložke "Prevziať" (vyššie).



Rozsah dodávky:
  • CMP-1015-PV
  • Adaptér nabíjačky akumulátora
  • Nabíjačka akumulátora
  • Akumulátor Li-Pol 7,4 V 1200 mAh
  • Teplotná sonda typu K
  • Adaptér teplotnej sondy typu K
  • Sada testovacích vodičov pre CMM/CMP
  • Plastový kufrík M-3
  • Návod k prístroju len v jazykoch PL GB ES RU
  • Kalibračný certifikát od výrobcu v cene prístroja