Kategórie

Zobrazené produkty

Výrobcovia

Quatro

Testo Externá priestorová sonda (IP 54) Zväčšiť

Testo Externá priestorová sonda (IP 54)

0628 7510

4029547006791

Testo

Vaša cena: 42,00 € bez DPH

50,40 €s DPH

Výrobca: Testo

Externá priestorová sonda, IP 54.

Viac detailov

Testo Externá priestorová sonda (IP 54)

  • NTC teplotná sonda s krátkou trubicou sondy (stub sonda)
  • Meranie teploty v kvapalinách, pastách a vo vzduchu
  • Rozsah merania: -20 až +70 °C

Krátka sonda sa hodí na meranie teploty vzduchu a tiež na meranie teploty v kvapalinách a pastovitých médiách. Na základe senzora NTC umožňuje sonda precízne meranie teploty s presnosťou až ±0,2 °C.

Teplotná sonda so zaoblenou špičkou má krátku trubicu sondy s dĺžkou 35 mm. S ňou máte to najlepšie vybavenie, pokiaľ sa meria teplota v bezprostrednej blízkosti meracieho prístroja/dataloggeru a nie je potrebný kábel sondy.

Krátka sonda je vďaka triede krytia IP 54 chránená proti striekajúcej vode.

Odozva t99 (doba, kedy sonda zobrazí 99% teplotného skoku) 15 sekúnd pri tejto sonde sa vzťahuje na meranie v pohybujúcej sa vode pri teplote 60 °C. Táto odozva sa predlžuje, keď sa vykonávajú napríklad merania v nehybnej kvapaline, pastovitých médiách alebo vo vzduchu.*

*Pri meraní teploty vzduchu sa odozva nachádza o faktor 40...60 vyššie, než udávaná hodnota, ktorá bola nameraná vo vode. Pokiaľ by ste na meranie teploty vzduchu potrebovali skôr pomalšiu teplotnú sondu, hodí sa táto sonda obzvlášť dobre, pretože krátkodobé teplotné špičky pri meraní teploty nezohľadňujú vôbec alebo len veľmi málo. Ak by ste teda napríklad túto sondu chceli použiť na meranie teploty vzduchu v chladničke, tak by krátke otvorenie dverí nezohľadnilo teplotný výkyv, ktorý vznikne na základe zmiešania teploty vzduchu v miestnosti a teploty vzduchu v chladničke.

Ak potrebujete teplotnú sondu okolitého vzduchu s rýchlou odozvou, potom budete najlepšie vybavení veľmi rýchlou teplotnou sondou s veľkým meracím rozsahom 0602 0493.

Rozsah dodávky
Teplotná sonda (NTC).

Technické dáta

NTC

Merací rozsah

-20 do +70 °C

Presnosť

±0,2 °C (-20 až +40 °C)

±0,4 °C (40,1 až +70 °C)

Doba odozvy

15 s

Hlavné technické údaje

Váha

20 g

Priemer sondy

3 mm

Trieda ochrany

IP54

Puzdro

nerezová oceľ / GFK

Dĺžka trubice sondy

35 mm

Farba produktu

čierna; strieborná