Kategórie

Zobrazené produkty

Výrobcovia

Quatro

Testo Vrtuľková sonda (Ø 16 mm)

0635 9532

4029547018916

Testo

Vaša cena: 348,00 € bez DPH

417,60 €s DPH

Výrobca: Testo

Na meranie vo ventilačnom kanáli: s vrtuľkovou sondou (za pomocou vhodného meracieho prístroja) meriate rýchlosť prúdenia a objemový prietok.

Viac detailov

Testo Vrtuľková sonda (Ø 16 mm)

  • Intuitívne: jasne štruktúrované menu merania pre objemový prietok a paralelné meranie rýchlosti prúdenia a objemového prietoku     
  • Precízne: presné výsledky merania od +0,6 do +50 m/s
  • Komfortné: integrovaný teleskop do dĺžky 0,85 m so stupnicou umožňuje pohodlné meranie v každom priereze
  • Inteligentná koncepcia kalibrácie 
Vrtuľkovú sondu použijete spolu s vhodným meracím prístrojom (objednajte prosím zvlášť) na meranie rýchlosti prúdenia a objemového prietoku.

Vrtuľková sonda – vybavenie
Vrtuľkovú sondu prepojíte s meracím prístrojom pomocou pevne pripojeného kábla sondy. Sonda je vybavená teleskopom, ktorý vo vysunutom stave má maximálnu dĺžku 0,85 m. Vďaka stupnici na teleskope sa dá ľahko odčítať hĺbka zasunutia sondy.

Jasne štruktúrované menu merania pre objemový prietok zaisťuje intuitívnu obsluhu meracieho prístroja. Vďaka komfortnému zadaniu rozmeru a geometrie prierezu kanála sa presne vypočíta objemový prietok. V meracom prístroji sa zobrazuje vytvorenie časového a bodového priemeru, priemerný objemový prietok, aktuálna meraná hodnota a tiež hodnoty min. / max.

Inteligentná koncepcia kalibrácie
S digitálnou vrtuľkovou sondou profitujete z veľmi presných výsledkov merania, pretože odpadá neistota merania meracieho prístroja. Na kalibráciu zasielate iba sondu – merací prístroj tak zostáva priebežne v prevádzke.

Oblasti použitia vrtuľkovej sondy

Ventilačné kanály: s vrtuľkovou sondou spoľahlivo meriate rýchlosť prúdenia vo ventilačných kanáloch. Profitujte z rýchleho výpočtu objemového prietoku: v menu merania „Objemový prietok“, ktoré ponúka vhodný merací prístroj (objednajte prosím zvlášť), nakonfigurujete rozmer a geometriu prierezu kanálu – merací prístroj Vám zobrazí rovno objemový prietok.

Tanierové ventily a ventilačné mriežky: pre komfortné a presné merania na tanierových ventiloch a ventilačných mriežkach odporúčame používať vrtuľkovú sondu spoločne s lievikom na meranie objemového prietoku testovent 410 alebo testovent 415 (objednajte prosím zvlášť). Tým je zaručená ľahká kontrola odpadového vzduchu.

Rozsah dodávky

Vrtuľková sonda (Ø 16 mm) s pevne pripojeným káblom (dĺžka kábla 1,7 m), vr. teleskopu (možnosť vysunutia na dĺžku 0,85 m) a výstupný protokol z výroby.

Technické dáta

Rýchlosť prúdenia

Merací rozsah

0,6 do 50 m/s

Presnosť

±(0,2 m/s + 1 % z mv) (0,6 do 40 m/s)

±(0,2 m/s + 2 % z mv) (40,1 do 50 m/s)

Rozlíšenie

0,1 m/s

Hlavné technické údaje

Skladovacia teplota

-10 až +70 °C

Váha

150 g

Rozmery

330 x 16 x 16 mm

Prevádzková teplota

-10 až +70 °C

Dĺžka kábla

1,7 m

Length telescope

850 mm

Probe head diameter

16 mm

Diameter telescope

12 mm

Product colour

Black; silver