Kategórie

Zobrazené produkty

Výrobcovia

Quatro

Testo 6741 - prevodník rosného bodu

0555 6741

4029547015472

Testo

Vaša cena: 1 192,00 € bez DPH

1 430,40 €s DPH

Výrobca: Testo

  • Prevodník rosného bodu s meracím rozsahom -45 °Ctd ... + 30 °Ctd a závitom G½
  • Vlhkostný senzor testo na báze polyméru s vysokou presnosťou a dlhodobou stabilitou
  • Ľubovoľne škálovateľný analógový výstup (4 … 20 mA) a voliteľný konektor pre alarm s 2 integrovanými spínacími výstupmi

Viac detailov

Testo 6741 - prevodník rosného bodu

Kde sa v priemysle používa stlačený vzduch, vzduch alebo plyny, môže byť príliš vysoká vlhkosť príčinou poškodenia alebo môže znižovať kvalitu výrobkov. S prevodníkom rosného bodu testo 6741 máte zvyškovú vlhkosť vo Vašich zariadeniach pod kontrolou (napr. pri membránových a adsorpčných sušičkách). Cieleným použitím meracej a regulačnej techniky zabránite poškodeniu a znížite náklady.

Stlačený vzduch, vzduch a plyny sa používajú vo všetkých oblastiach priemyslu. Vlhkosť je pritom spravidla nežiaduca, pretože môže byť príčinou poškodenia alebo môže zhoršovať kvalitu konečného výrobku. Na kontrolu vlhkosti v sieti a zabránenie škodám sa ponúka použitie meracej a regulačnej techniky.

Náš prevodník rosného bodu testo 6741 bol vyvinutý špeciálne na meranie zvyškovej vlhkosti v stlačenom vzduchu alebo suchom vzduchu.
Presvedčí svojím vlhkostným senzorom na báze polyméru, ktorý ponúka vysokú presnosť a dlhodobú stabilitu.


Technické výhody prevodníka rosného bodu testo 6741
  • Vysoká presnosť: vďaka senzoru testo na báze polyméru meria prevodník rosného bodu testo 6741 vlhkosť s vysokou presnosťou - až ±1 K pri 0 °Ctd (+32 °Ftd)
  • Škálovateľný analógový výstup: prevodník rosného bodu mení namerané hodnoty na elektrický jednotkový signál, pričom je analógový výstup ľubovoľne škálovateľný (4 … 20 mA)
  • Konektor alarmu s 2 integrovanými spínacími výstupmi (voliteľne): využite konektor spínacieho kontaktu pre kontrolu MAX
  • Praktický formát: prevodník rosného bodu testo 6741 si používateľa získa svojou kompaktnou a užívateľskou príjemnou konštrukciou (napr. otočným puzdrom až o 350°)
Použite prevodník rosného bodu, aby ste zabránili poškodeniu (napr. pri vymrazovacích alebo membránových sušičkách). Ušetríte tak značné náklady, pretože obzvlášť, keď sa škody týkajú kvality konečného výrobku, môže sa to predražiť. Pri adsorpčných sušičkách sa dajú znížiť náklady na nepretržitú prevádzku: presné spínanie komory riadenej vlhkosťou nastaví presnú potrebu regeneračného vzduchu – a nie podľa vopred načasovaných intervalov, ktoré sú často zdrojom nepotrebnej nadmernej spotreby regeneračného vzduchu.

Rozsah dodávky
Prevodník rosného bodu testo 6741 do -45 °Ctd s vlhkostným senzorom na báze polyméru, bez displeja, s procesným závitovým pripojením G½, analógovým výstupom 4…20 mA a voliteľným konektorom pre alarm s 2 spínacími výstupmi.