Kategórie

Zobrazené produkty

Výrobcovia

Quatro

Elektrotechnická spôsobilosť pre elektrikárov 2023 (7. vydanie) Zväčšiť

Elektrotechnická spôsobilosť pre elektrikárov 2023 (7. vydanie)

Vaša cena: 17,27 € bez DPH

19,00 €s DPH

NOVINKA

Autor: Ing. Ján Meravý (2023)

7. aktualizované vydanie knihy "Elektrotechnická spôsobilosť pre elektrikárov", obsahuje informácie o nových tech. normách, právnych a bezp. predpisoch, nové postupy pri ochrane pred zásahom blesku a prepätím a nových zásadách v poskytovaní prvej pomoci pri úrazoch elektr. prúdom potrebných na overenie odbornej spôsobilosti pracovníkov v elektrotechnike.

Viac detailov

NOVINKA !

Autor: Ing. Ján Meravý (Rok vydania: 2023, počet strán: 409)

Siedme, aktualizované vydanie knihy obsahuje informácie o nových technických normách, právnych a bezpečnostných predpisoch, nové postupy pri ochrane pred zásahom blesku a prepätím a nových zásadách v poskytovaní prvej pomoci pri úrazoch elektrickým prúdom a ďalších informácií potrebných na overenie odbornej spôsobilosti pracovníkov v elektrotechnike. 

                                                                
Prehľadne a názorne ukazuje v jednotlivých kapitolách problematiku požadovaných technických predpisov pre elektrotechnikov s najnovšími zmenami pre praktické použitie.

Je vhodná pre prípravu na overenie odbornej spôsobilosti v elektrotechnike základného rozsahu §21, §22, §23 a §24 podľa vyhl. č. 508/2009 Z.z., ako aj pre Aktualizačnú odbornú prípravu elektrotechnikov.
Pre svoj prehľad má svoje miesto pre projektantov a revíznych technikov VTZE, ale aj pre elektromontérov a elektro údržbárov v prevádzkovej praxi.

Je vhodná aj ako učebná pomôcka pre žiakov elektrotechnických stredných škôl a poslucháčov vysokých škol s elektrotechnickým zameraním ako aj pre širokú elektrotechnickú verejnosť.

Kniha je plnofarebná vo formáte A4 a obsahuje 409 strán s názornými obrázkami.