Kategórie

Zobrazené produkty

Výrobcovia

Quatro

Testo 315-3 - prístroj na meranie CO/CO2

0632 3153

4029547011856

Testo

Vaša cena: 976,00 € bez DPH

1 171,20 €s DPH

Testo 315-3 - prístroj na meranie CO/CO2 v priestore.

  • Veľmi presný, elektrochemický senzor CO, nárazuvzdorný infračervený senzor CO2
  • Optický a akustický alarm pri prekročení hraničnej hodnoty - hraničné hodnoty ľubovoľne definovateľné
  • Robustné vyhotovenie
  • Schválené TÜV podľa DIN EN 50543

Viac detailov

Testo 315-3 - prístroj na meranie CO/CO2  v okolí

Pre rýchle, presné meranie oxidu uhoľnatého (CO) a oxidu uhličitého (CO2) podľa DIN EN 50543: prístroj pre meranie CO, CO2 v okolí testo 315-3 sa vyznačuje jednoduchou obsluhou, robustným prevedením a dlhodobou kvalitou.

Špičková technika, ľahká manipulácia, robustné prevedenie: prístroj na meranie CO, CO2 v okolí testo 315-3. Meriate s ním paralelne oxid uhoľnatý (CO) a oxid uhličitý (CO2) v okolí vykurovacích zariadení a vzduchových výustiek. Výsledky merania môžete odčítať priamo na digitálnom displeji. Pri prekročení hraničných hodnôt - hraničné hodnoty možno ľubovoľne nadefinovať - vydáva prístroj na meranie CO, CO2 alarm, ako optický, tak aj akustický.

Inteligentne koncipovaný prístroj s lítiovým polymérovým akumulátorom sa nezávisle stará o energeticky úspornú prevádzku: ak nie je používaný, tak sa automaticky vypne.

Praktické: prístroj na meranie CO, CO2 v okolí sa dá používať v kombinácii s analyzátorem spalin testo 330-2. Výsledky merania CO, CO2 možno jednoducho prenášať cez infračervené rozhranie.

Výbava prístroja na meranie CO/CO2: s príslušenstvom si zaistíte ešte viac výhod

Aj keď ste prístrojom na meranie CO / CO2 už veľmi dobre vybavení, s týmito výrobkami Testo si predsa len navyše rozšírite rozsah služieb:
  • Ochranné pouzdro TopSafe: vodoodpudivé a nešpinivé, chráni prístroj na meranie CO / CO2 testo 315-3 tiež vo vlhkom a znečistenom pracovnom prostredí
  • Rychlotlačiareň testo: rýchlotlačiareň tlačí výsledky merania priamo na mieste - napríklad ako dokumentáciu pre zákazníka. Prenos výsledkov merania prebieha bezdrôtovo cez infračervené rozhranie z prístroja na meranie CO / CO2 testo 315-3 do príručnej rýchlotlačiarne testo
  • Teplotní / vlhkostní modul: naviac k CO a CO2 meriate taktiež teplotu a vlhkosť

 

Rozsah dodávky:
Prístroj na merania CO / CO2 v priestore, testo 315-3 vrátane sieťového USB zdroja a kábla.