Kategórie

Zobrazené produkty

Výrobcovia

Quatro

Vykonávanie revízie elektrických zariadení po novom Zväčšiť

Vykonávanie revízie elektrických zariadení po novom. 2019

Vaša cena: 14,55 € bez DPH

16,00 €s DPH

Autor: Ján Meravý, Juraj Tománek (2019)

3. vydanie odbornej publikácie: Vykonávanie revízie elektrických zariadení po novom.

Autori v knihe radia ako postupovať pri tvorbe písomného dokladu "Správa o výsledku odbornej prehliadky a odbornej skúšky elektrotechnického zariadenia", "Protokolu o revízii elektrických spotrebičov" a ďalších protokolov o meraní, podľa novej normy STN 332000-6:2018.

Viac detailov

Autor: Ján Meravý, Juraj Tománek (2019)

Tretie, upravené vydanie odbornej knihy: Vykonávanie revízie elektrických zariadení po novom.

Autori v knihe radia ako postupovať pri tvorbe písomného dokladu "Správa o výsledku odbornej prehliadky a odbornej skúšky elektrotechnického zariadenia, Protokolu o revízii elektrických spotrebičov a ďalších protokolov o meraní, podľa novej normy STN 33 2000-6:2018.
K tomu autori predkladajú možné vzory písomných správ, ako postupovať pri odbornej prehliadke a odbornej skúške elektrických zariadení, pri revízii elektrických spotrebičov a podobne.

Autori sú revízni technici a v tejto knihe zhrnuli svoje bohaté poznatky a skúsenosti z viac ako 45 ročnej praxe.

Kniha je určená hlavne pre revíznych technikov, aby im pomohla zorientovať sa, ako po novom postupovať pri odbornej prehliadke a odbornej skúške elektrického zariadenia a ako vytvoriť písomný doklad "Správa o OPaOS VTZ E".
Kniha tiež veľmi dobre poslúži aj pre elektrikárov, vykonávajúcich revízie elektrických spotrebičov v prevádzkach, ako aj pre vzdelávanie širokej odbornej elektrotechnickej verejnosti.